Fetelor, nu lăsaţi pe nimeni să își bată joc de genele voastre!

Genele nu sunt o idee bună, dacă nu sunt respectate niște lucruri. Atenție la genele de tip smoc/bandă tăiată, aplicate cu lipiciuri puternice pentru durată lungă! Acestea distrug genele naturale complet și singurul efect de care va veți "bucura" după o luna va fi să observați ca ați rămas fără nicio geană la ochi. Da, ați citit bine! Chele!

Nu sunt povești! Ci experiențe ale clientelor mele!! Multe din ele nici nu știau că au smocuri, ci credeau că au extensii fir cu fir la ochi! Trebuie să știți că în 10-15 minute nu e posibilă nicio aplicare a extensiilor oricât de rapidă ar fi cea care le pune! Nu se pun în poziție verticală a clientei și nu fără o demachiere/pregătire/degresare a genelor naturale!

Genele smocuri, spre deosebire de extensiile de gene, sunt aplicate pe piele și sufocă rădăcina viitoarelor gene! Regenerarea nu va mai veni natural, ci va fi "blocată" toată această perioadă de purtare a lor. Veți suferi 2-3 luni până vă veți recăpăta genele naturale! Nu purtați smocurile/banda mai mult de 2 zile!

Extensiile de gene nu distrug genele naturale, acestea se aplica la 1mm de piele, doar pe firul de păr!

ALEGERE

Știu că mulți stiliști de gene pun extensii femeilor însărcinate, însă în urma unor cercetări am hotărât să NU pun din diverse motive. Dacă apare o alergie, femeia însărcinată nu ar putea lua medicația necesară! Procedura durează câteva ore și poate fi incomod pentru o viitoare mămică. În timpul unei operații, viitoarea mămică trebuie să își demonteze genele, ca și unghiile cu gel. De asemenea, dacă pielea și scalpul se îngrașă în timpul sarcinii, nici genele nu vor ține mult timp.

Alisa COROI

Alisa Beauty Atelier

Vizualizări: 5,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: