Filip, atac la conducerea ALDE Gorj: În loc să facem treabă, dormim!

Robert Filip, primarul oraşului Rovinari, este nemulţumit de activitatea partidului din care face parte. Filip este vizibil deranjat de faptul că nu a fost contactat pentru a se ocupa de campania candidatului ALDE de la Teleşti. „Unde am coordonat eu campanii, avem primari”, a spus Filip, la Radio Infinit, Edilul neagă că ar fi intrat într-un conflict cu preşedintele ALDE Gorj, Dian Popescu.

Reporter: Ce şanse credeţi că aveţi să câştigaţi Primăria Teleşti?

Robert Filip: N-aş putea să vă dau prea multe detalii, sper să fie şanse. Nu fac parte din staff-ul de campanie de la Teleşti. Nefăcând parte, nici nu pot să vă dau multe detalii, pentru că acolo unde m-am ocupat eu de campanii şi am susţinut candidaţii, au ieşit primari, acum sper să iese şi la Teleşti.

Rep.: Dacă nu faceţi parte, nu vă veţi implica aşa cum aţi făcut la Drăguţeşti?

R.F.: N-am cum, atâta timp cât s-a ocupat altcineva. Nici nu m-au sunat, nici nu m-au chemat ca să pun umărul la campanie. Dacă mă suni joi să-mi spui că vineri e şedinţă, e clar că ştii că n-am cum să ajung la şedinţă. Şedinţele se anunţă din timp şi se fac într-un cadru serios.

Rep.: Aţi intrat în vreun conflict cu Dian Popescu?

R.F.: N-am cum, n-avem ce să împărţim, că eu nu vreau să-i iau locul, aşa cum se vehiculează prin presă sau pe la anumite colţuri. Dacă mă interesează să iau locul cuiva, ies public şi anunţ că o să candidez şi o să vedem care-i mai bun, că asta e democraţia. Dar oamenii când au nevoie sunt aproape toţi, când nu mai ai nevoie, te salută la patru-patru ani.

Rep.: Vă simţiţi dat la o parte de conducerea ALDE Gorj?

R.F.: N-am de ce să mă simt dat la o parte, că nu le vreau locul lor. Eu am treaba mea şi mi-o fac serios şi cu simţ de răspundere, dar eu le pun o singură întrebare. Atâta timp cât de un an de zile nu vine niciun om către partidul nostru, înseamnă că avem o problemă şi dacă nu identificăm singuri problema asta, atunci avem una mai mare. În loc să facem treabă, dormim. Treabă înseamnă să ajuţi oamenii şi să urmăreşti un plan.

Rep.: Aveţi de gând să mai faceţi politica ALDE?

R.F.: Deocamdată fac politică şi sunt un om foarte disciplinat. Ştiu ce am de făcut, iar partidul unde sunt eu ştiu că este un partid serios, şi la centru avem oameni serioşi, avem oameni care au o anumită conduită.

Vizualizări: 869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: