Filip, către Vîlceanu: „Să vină să negociem”

Robert Filip, primarul din Rovinari, vrea viceprimar liberal în oraş, însă spune că n-are cu cine să negocieze. „Dacă vor un post politic, să vină să mă caute”, spune primarul ALDE de la Rovinari, Robert Filip.

Primarul din Rovinari îşi doreşte ocuparea postului de viceprimar chiar şi de către un liberal, însă peneliştii refuză să aibă un dialog în acest sens. Filip a declarat că i-a transmis mesaje în acest sens preşedintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu, dar acesta nu s-a prezentat încă la discuţii. „Îl aştept să discutăm, că până la urmă noi avem ceva de oferit şi nu putem să-i căutăm noi ca să obţină ceva. Dacă vor să obţină un post politic şi îi interesează să dezvolte partidul, trebuie să vină să negociem, nu pot să-i caut eu să le ofer viceprimarul în condiţiile în care eu am majoritate”, a declarat primarul de la Rovinari.

Robert Filip crede că Vîlceanu ar trebui să ia în calcul negocierile de la Rovinari, dacă îşi doreşte cu adevărat deblocarea situaţiei de la Motru sau din alte localităţi. „Nu mă interesează pentru mine neapărat, pentru că eu pe păcălici îi duc în spate, nu-i problemă. Poate nu sunt interesaţi, poate nu-i interesează să-şi dezvolte partidul sau poate nu vor o colaborare şi aici n-am o problemă, atunci să ţină Motru blocat, să ţină alte localităţi blocate, aşa cum blochează şi ei pe alţii”, a declarat Robert Filip, primarul din Rovinari.

Întrebat pe care dintre consilierii liberali i-ar accepta pe postul de viceprimar, Filip a spus că „pe oricare”, cu două excepţii: Laurenţiu Chivu şi Petre Goanţă. 

Vizualizări: 1,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: