Filme documentare britanice la Muzeul Judeţean

Elevii şi profesorii din Târgu Jiu sunt invitaţi joi, 5 octombrie, la Muzeul Judeţean Gorj, pentru a viziona filme documentare britanice, multe dintre ele fiind proiecţii premiate: Războiul Cuvintelor: Soldaţii Poeţi de la Somme (ora 10), A&E în zona de război (ora 12), Străinul de pe pod (ora 14) sau Preţul Suprem (ora 16).

„De Ziua Internaţională a Educaţiei, 5 octombrie, Muzeul Judeţean Gorj aşteaptă elevii şi profesorii din Târgu Jiu la patru proiecţii de documentare britanice premiate. Documentarele sunt titrate în limba română, iar intrarea este liberă. Filmele vor fi proiectate la sediul Muzeului de Istorie şi Arheologie din strada Geneva, nr. 8, vizavi de Tribunal”, au transmis reprezentanţii Muzeului Judeţean Gorj. 

În altă odine de idei, în data de 19 octombrie, de la ora 15.00, va fi prezentată proiecţia documentară „Dreamcatcher”, în data de 2 noiembrie, la aceeaşi oră, proiecţia documentară „20.000 zile pe pământ”, iar în 16 noiembrie, de la ora 16.00, proiecţia „George Blake - Spionul de top al Moscovei”. 

Toate aceste proiecţii au fost posibile cu sprijinul British Council din Bucureşti, organizaţie care are ca scop promovarea culturii britanice în lume prin proiecte de artă, educaţie, societate.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: