Firma care trimite minerii în vacanţă, anunţată astăzi

Sindicalistul Marin Golea, membru în comisia de analiză a celor 12 oferte depuse la licitaţia pentru bilete de odihnă şi tratament, a declarat că există posibilitatea ca firma câştigătoare să fie anunţată astăzi. Golea a refuzat să dea indicii despre firma care a fost declarată câştigătoare în urma analizei din comisie, menţionând că a semnat o declaraţie pe propria răspundere prin care se obligă să nu dea informaţii. Liderul de sindicat a spus doar că analiza a fost finalizată şi că raportul a ajuns pe biroul managerului Laurenţiu Ciurel.

Golea a fost acuzat de conflict de interese, dat fiind că şi agenţia de turism a Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME) este înscrisă la licitaţie. „Nu sunt în conflict de interese pentru că nu sunt în conducerea Federaţiei Naţionale Mine Energie”, a declarat acesta.  

Ofertele au fost deschise pe 8 aprilie. Atunci, cea mai avantajoasă ofertă, din punct de vedere al comisionului perceput, de numai 0,01%, aparţinea agenţiei Federaţiei Univers, din care face parte liderul Constantin Creţan. Ulterior, în documentaţia prezentată de această firmă au fost descoperite mai multe nereguli şi este puţin probabil să fie câştigătoare.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: