Fiscul ne poate da și vești bune: un șef de la Finanțe va cânta oamenilor din Cătunele

Cetățenii comunei Cătunele sunt invitați să petreacă miercuri și joi, 26 și 27 iulie, atunci când vor avea loc manifestările de Zilele Comunei. Artiști cunoscuți au fost invitați să-i binedispună pe localnici, însă nu toți au confirmat prezența. Ce este singur este faptul că soliștii Reli Sanda și Ionuț Tudorescu vor urca pe scena de pe stadion, dar și tineri artiști locali.

Zilele Comunei Cătunele se află anul acesta la cea de-a zecea ediție. Ca în fiecare an, manifestările vor avea loc pe terenul de sport din satul Valea Perilor, lângă primărie, iar petrecerea va dura tot două zile. De organizare se ocupă o televiziune din Mehedinți, spune primarul Florinel Țuilă. „Miercuri vor cânta toți tinerii soliști din comună și localitățile învecinate, la instrumente și vocal, de la orele 19. Și joi va avea loc un spectacol cu artiști. Deocamdată nu știu toți artiștii. Va veni Reli Sanda și Ionuț Tudorescu, șeful finanțelor de la Mehedinți. Mai așteptăm pe cineva, pe Niculina, pe Mâțu sau pe Berbec, dar încă n-au confirmat”, a declarat Florinel Țuilă, primarul comunei Cătunele.

Conform informațiilor de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Ionuț Tudorescu este șeful Serviciului Fiscal Orășenesc Baia de Arama, localitate din județul Mehedinți.

Zeci de comercianți sunt așteptați la târgul care se va desfășura în cele două zile de petrecere. Vor fi prezenți atât agenți economici cu produse alimentare și non-alimentare, cât și proprietari de parcuri de distracții. Fiecare dintre comercianți va plăti o taxă la primărie de 3 lei/mp închiriat.

În trecut, sărbătoarea de la Cătunele se mai numea „Manacu” sau „Moara Mandii”. Administrația locală din Cătunele a alocat din bugetul pe acest an suma de 13.500 de lei pentru organizarea manifestărilor de „Zilele Comunei”.

Comuna Cătunele are la această dată circa 2600 de locuitori.

Vizualizări: 5,212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: