Flavius Stoican: Nu este imposibil să facem o echipă bună

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a stabilit ca perioada transferurilor de iarnă în 2017 să fie cuprinsă între 24 ianuarie și 20 februarie. Cel mai probabil, în perioada transferurilor Pandurii va privi achizițiile celorlalți, deoarece nu are fonduri pentru a cumpăra jucători.

Pandurii are un lot cu jucători tineri de la ligile inferioare, cu salarii de o mie de euro. Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican, are încredere că va reuşi să facă o echipă bună, chiar dacă acum are în lot trei sferturi din jucători sub 24 de ani, dintre aceştia mai mult de jumătate sub 20 de ani. „Din punctul meu de vedere, cred că o echipă poate să dărâme individualităţile de la celelalte echipe. Vorbesc din punct de vedere al grupului. Chiar dacă alte echipe sunt ca şi omogenitate peste noi, la momentul acesta eu cred că într-un timp scurt putem să ne batem de la egal la egal cu acele echipe. Nu e uşor, dar nu este nici imposibil să facem o echipă bună! Vreau să-i fac pe acești copii să joace de la egal la egal cu orice echipă din campionat”, spune Flavius Stoican.
Pandurii a remizat duminică, scor 0-0, în al treilea amical disputat în cantonamentul din Turcia. Partenerii de joc au fost jucătorii de la FC Neftekhimik Nizhnekamsk, echipă din liga a II-a rusă.
În primele două meciuri amicale, fotbaliştii antrenaţi de Flavius Stoican au înregistrat două rezultate de egalitate cu două formaţii din prima ligă din Rusia, 1-1 cu FC Anzhi şi 2-2 cu Krylya Sovetov.
ECHIPĂ
Antrenorul Flavius Stoican a folosit în prima repriză următoarea formulă de echipă: Stanca - Brînzan, Ene, Ilie, Buşu - Zaina, Stana (Tudor '15) - Pîrcalabu, Dănăricu,Trifu (Hlistei '33) - Mărgărit. În repriza a doua Stoican a folosit următorii jucători: D. Popescu (Negrilă '70) - Trocan, Tătaru, David (Hlistei '55), C. Mihai - Tudor (Zaina '55, Yasin Hamed '75), Erico da Silva - Surugiu, Păcurar, Firţulescu - Dodoi.

Vizualizări: 490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: