Flavius Stoican primește întăriri de la o echipă străină

Pandurii a plecat în cantonament în Antalya cu jucători de la ligile a 2-a şi a 3-a, dar antrenorul Flavius Stoican va primi întăriri în perioada următoare.
Patru jucători de la Olimpja Ljubljana au fost oferiţi Pandurilor. Este vorba despre Aljaz Krefl, 22 de ani, fundaş stânga, component al naţionalei U21 Slovenia, Aris Zarifovici, fundaş central sloven în vârstă de 28 de ani, Marko Vukcevici, 23 de ani, mijlocaş dreapta, component al naţionalei U21 a Muntenegrului și Dorian Babunski, 20 de ani, atacant macedonean.
Babunski a jucat pentru juniorii lui Real Madrid, între 2011 și 2015.  Cei patru au fost propuşi pandurilor prin intermediul impresarului Zvonko Milojkovici, un apropiat al lui Marin Condescu. "M-am ambiţionat să ajut acest club de suflet. Vreau să scape de retrogradare", a declarat Zvonko Milojkovici.
Amicale cu echipe din Rusia
Pandurii Târgu Jiu și-a programat două meciuri amicale, în cantonamentul din Turcia. Pentru prima săptămână de pregătire directorul sportiv Robert Bălăeţ a anunţat perfectarea a două meciuri de verificare cu două formaţii din prima ligă a Rusiei, FC Anzhi Makhachkala şi Kryliya Sovetov Samara, echipe aflate de asemenea în pregătire în Antalya. Primul joc amical este programat pentru miercuri 18 ianuarie, adversarul fiind FC Anzhi Makhachkala ocupantă a locului 11 în prima ligă din Rusia, iar cel de-al doilea pe 20 ianuarie.

Vizualizări: 1,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: