Flavius Stoican: Putem învinge Botoşaniul!

Pandurii Târgu Jiu speră să obţină cele trei puncte în meciul de vineri seara cu FC Botoşani. Deşi are multe indisponibilităţi în lot, antrenorul Flavius Stoican crede că echipa poate obţine victoria la Severin. „Vrem victoria. Putem!”, spune Stoican. Tehnicianul are un mesaj şi pentru fanii echipei gorjene: „Nu dezarmăm. Am încredere că ne vom salva de la retrogradare”.

Meciul Pandurii-FC Botoşani se va disputa vineri seara, de la 20.30, la Severin. Atât gorjenii, cât şi botoşănenii se aşteaptă la o partidă dificilă. „Ne aşteaptă o partidă dificilă, aşa cum sunt toate din acest play-out. Venim după o înfrângere pe care am digerat-o destul de greu, am avut posibilitatea de a lua punct sau puncte. Luăm lucrurile bune, eliminăm erorile şi sper ca la meciul de vineri seară să luăm toate cele trei puncte. Vreau să fim bucuroşi, pentru că am suferit destul de mult.  Botoşani este o echipă la fel de bună ca şi Mediaş, dar pe care putem să o învingem. Vrem victoria. Sincer, asta ne dorim. Putem. Ştim că ne vom crea ocazii, trebuie să fim lucizi în momentele decisive şi să nu facem greşeli copilăreşti. Echipele care ne-au învins au câştigat în urma unor erori mari ale noastre”, susţine antrenorul Flavius Stoican.

Probleme mari de lot

Lotul incomplet îi dă în continuare bătăi de cap antrenorului Stoican. Portarul Răzvan Stanca e indisponibil, la fel şi rezerva sa, Laurenţiu Popescu. În această situaţie, Pandurii îl va avea între buturi pe tânărul Daniel Popescu. „Avem destul de multe probleme de lot. Poarta este cea mai mare problemă a mea. Stanca şi Laurenţiu Popescu sunt doi portari pe care nu pot să mă bazez pentru meciul cu FC Botoşani. Acum este o situaţie ceva mai dificilă pentru noi. Cred că Stanca va fi rezervă. A făcut un consult medical, iar lucrurile nu sunt îmbucurătoare. El va dori să fie alături de noi, trebuie doar să şi poată. Dacă nu va putea să stea Stanca pe bancă, vom avea probleme. Laurenţiu Popescu peste şapte zile va fi apt, pentru meciul următor. Sper ca Daniel Popescu să aibă o evoluţie bună, evoluţie care să-i dea încredere pe viitor. Vor reintra Ene şi Samson, dar nu pot să mă bazez pe Elton şi Erico, clubul încercând în continuare să-i legitimeze”, spune Stoican.

Revine sau nu Batin?

Paul Batin are şanse să revină la Pandurii. Exclus din lot, pentru că l-a agresat pe Paul Păcurar, atacantul de 29 de ani s-ar putea pregăti din nou cu echipa gorjeană. „Există şanse să revină, dar asta se va întâmpla când voi simţi că este nevoie de Paul Batin. A fost o situaţie delicată şi nu am trecut-o prea uşor. A trecut o perioadă, este posibil să revină. Am avut o discuţie cu el după incident, regreta, dar eu am spus că nu pot trece peste. Trebuie să fiu atent. Un fotbalist profesionist nu trebuie să stea, el trebuie să se antreneze”, spune Stoican.

„Am încredere că ne vom salva”

Antrenorul gorjenilor e optimist şi crede că echipa va evita retrogradarea. „Se joacă totul. Nu dezarmăm, nu este uşor. Am încredere că ne vom salva. Se joacă totul, orice meci este important. Suntem atenţi şi la noi, şi la ceilalţi. Avem două meciuri acasă, ar fi ideal să luăm, cele şase puncte. Chiar putem”, a conchis Stoican.

Galerie foto


Vizualizări: 756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: