Florin Cârciumaru, acuzat că joacă teatru: Mai vrea un mandat!

Florin Cârciumaru minte că se va retrage din fruntea PSD Gorj, este convingerea unor politicieni cu ștate vechi. Fostul social-democrat Vasile Popeangă nu este convins că senatorul va face un pas înapoi. Toate declarațiile privind retragerea din fruntea PSD Gorj nu ar fi făcute decât pentru a testa reacțiile colegilor de partid.

Și liberalul Pantelimon Manta este de aceeași părere. Mai mult decât atât, el a subliniat că Florin Cârciumaru nu va renunța nici la Senat, în 2020, când i se va încheia mandatul. „Florin Cârciumaru a reușit să păcălească oamenii și la Primăria Târgu Jiu. Lua un caiet în mână, se făcea că se zbârlește la directori și îi amenința că îi dă afară, dar nu făcea nimic. Dimpotrivă, i-a ținut pe toți și i-a înșurubat bine în funcții. În mod normal, după primul mandat de primar, el ar fi trebuit să plece. Și acum, trecând la Senat, el nu știe să plece cu demnitate din politică. Nu a învățat nimic din greșelile lui Nicolae Mischie. Acum, Florin Cârciumaru încearcă să joace alba-neagra. Pe el nu-l interesează un mandat de președinte al PSD Gorj. Pe el îl încălzește un post de senator”, este convins liberalul Pantelimon Manta.

Vasile Popeangă este sigur că Florin Cârciumaru nu va lăsa deoparte frâiele partidului într-un an plin de scrutine electorale. „Nu știu dacă era 100% să nu mai candideze, dar cred că a lansat această idee să vadă reacțiile. Ați văzut că unii au spus deja că știu cine va fi președintele. Faptul că alegerile se pare că nu vor mai fi în 2018, ci în 2019, este firesc. El este ales. Ei nu vor putea ține alegeri în 2019. E absurd! Ai alegeri parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Orice partid sănătos la cap nu face astfel de schimbări. El trage de timp”, a fost comentariul lui Vasile Popeangă.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: