Formaţia Generic cântă în Cuppa

Dan Ciotoi şi formaţia Generic vor cânta de Mărţişor în clubul Cuppa din Târgu Jiu. Concertul live va avea loc pe 1 martie, începând cu ora 22.00. Generic este o formaţie românească înfiinţată în 1987. 

Fondatorul formaţiei este cântăreţul şi chitaristul Dan Ciotoi. Generic este unul dintre cele mai de succes grupuri de manele din România anilor 1980, alături de Azur şi Odeon. Două dintre cele mai importante şlagăre ale grupului se numesc „S-a rupt lanţul de iubire” şi „Banii n-aduc fericirea”.

Dan Ciotoi are numeroase concerte, în ciuda unor probleme de sănătate. În luna martie, artistul va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale. Asta după ce, în urmă cu o lună, el a mai suferit o operaţie. Medicii i-au depistat o tumoare sub lobul urechii. „A fost foarte bine, mi-am revenit 90%. Mai am o operaţie pe partea dreaptă, pe partea cealaltă. Am o tumoră şi pe partea cealaltă. Nu puteau să le opereze pe amândouă. Au hotărât să opereze atunci una şi asta în martie. Şi, probabil să vadă şi evoluţia, să vadă cât a evoluat de la ultima ecografie”, a declarat Ciotoi la România TV.

Vizualizări: 1,863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: