Fost antrenor de la FCSB, numit azi la Energeticianul

Energeticianul are un nou antrenor începând de luni, acesta fiind al şaselea tehnician care va conduce echipa din Petroşani în actualul sezon. După ce fostul principal George Zima nu a mai dorit să continue, şi nu a dat indicaţii de pe bancă la ultimul meci, luni a fost numit ca antrenor principal Viorel Tănase, fost antrenor la FCSB.

Echipa de la Petroşani şi-a schimbat din nou antrenorul, după ce fostul antrenor principal, şi fost secund în prima parte a campionatului, George Zima, nu a mai dorit să continue să pregătească Energeticianul. La ultimul meci din campionat, antrenorul cu portarii, Emil Szolomajer a dat indicaţii de pe bancă. Acesta a avut ocazia să fie principal doar pentru un singur meci, luni fiind înlocuit cu un nou antrenor principal, unul cu licenţa PRO, Viorel Tănase (48 de ani).

Viorel Tănase a fost ultima dată antrenor principal la FCSB, în perioada iunie 2017-decembrie 2018, însă doar în acte, fiindcă, practic, a fost secundul lui Nicolae Dică, cel care nu avea licenţă PRO pentru Liga 1 în acea perioadă.

În acest sezon, Energeticianul a fost condusă de pe bancă de Cristian Dulca, George Zima, Marin Tudorache, Bogdan Andone, din nou George Zima şi Emil Szolomajer.

Vizualizări: 2,500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: