Fost jucător de la Chelsea, găsit sub dărâmături în Turcia

Peste 2000 de persoane au murit şi peste 10.000 au fost rănite în 10 provincii din Turcia în urma a două cutremure puternice, de 7,7 şi 7,6 grade, care au zguduit luni sudul ţării în decurs de câteva ore. Fotbalistul Cristian Atsu, care juca acum în campionatul Turciei, a fost dat dispărut luni după cutremur.

Christian Atsu a fost găsit ulterior sub dărâmături după ce clădirea în care se afla s-a prăbușit în urma cutremurelor din Turcia

După ore întregi de căutări, Atsu a fost scos de sub dărâmături și transportat la spital. Potrivit A Bola, fotbalistul a suferit răni la piciorul drept și a acuzat probleme de respirație.

Cu doar câteva ore înaintea dezastrului, Atsu a marcat golul victoriei echipei sale în duelul cu Kasimpasa, din prima ligă a Turciei. Potrivit jurnalistului Saddick Adams, jucătorul ghanez, dat dispărut, se afla la etajul nouă al unei clădiri care a fost distrusă de cutremure, alături de alți nouă coechipieri și doi oficiali ai clubului. Trei dintre fotbaliști și un angajat al lui Hatayspor au fost salvați de autorități, iar căutările continuă.

Christian Atsu, care e căsătorit și are trei copii, joacă în Turcia din septembrie 2022, când a fost cedat de saudiții de la Al-Raed. De-a lungul carierei, a mai evoluat la FC Porto, Rio Ave, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga și Newcastle.

Galerie foto


Vizualizări: 1,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: