Fotomodelul din Motru, după explozia din casa părinţilor: „Nu mă aşteptam să fiţi atât de uniţi”

Fotomodelul motrean Alina Chirculescu le-a mulţumit vecinilor pentru ajutorul acordat părinţilor săi, cărora le-a explodat o centrală termică pe cărbune. Explozia a fost urmată de un incendiu, flăcările fiind lichidate prompt de pompierii sosiţi la faţa locului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. „Mulţumesc din suflet tuturor vecinilor care i-au ajutat pe părinţii mei, chiar nu mă aşteptam sincer să fiţi atât de uniţi! Totul este bine, mulţumim lui Dumnezeu, mami are câteva arsuri, însă o vom face noi bine, fetiţele sunt foarte bine. Nu am avut cum să răspund la toate mesajele, dar vă mulţumesc foarte mult”, a spus Alina Chirculescu.

Incidentul a avut loc la o anexă a casei părinţilor Alinei Chirculescu, din satul Leurda al municipiului Motru.

În urma incendiului, o parte din acoperişul anexei a fost distrus. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. „Pompierii din cadrul Detaşamentului Motru au concluzionat că focarul incendiului a fost camera centralei locuinţei, iar ca sursă de aprindere a fost efectul termic sau radiaţii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Autorităţile au fost anunţate despre acest eveniment, prin apel la 112, de o tânără de 20 de ani din localitate, vecină cu părinţii Alinei Chirculescu.

Vizualizări: 5,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: