Fotomodelul din Rovinari, în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Loredana Ene, modelul din Rovinari care trăieşte însă la Timişoara de la 14 ani, a fost aleasă să meargă mai departe în show-ul culinar de la Antena 1. Tânăra a fost aleasă de chef Cătălin Scărlătescu pentru a face parte din echipa lui, momentul fiind unul extrem de emoţionat pentru tânără. „Încă nu realizez, o să realizez în momentul în care o să am tunica pe mine”, a spus Alexandra Ene, în momentul nominalizării.

Chef Cătălin Scărlătescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa tinerei rovinărence despre care a spus că o caracterizează ambiţia. „Prima concurentă care merge în echipa violet este Loredana. Loredana m-a convins că poate să facă parte din echipa mea pentru că în prima fază nu îi ieşeau icrele. I s-au stricat o dată, i s-au stricat de două ori şi s-a ambiţionat atât de tare, a stat atât de mult pe ele şi au ieşit nişte icre perfecte”, a spus Cătălin Scărlătescu, în timpul emisiunii „Chefi la cuţite”.

Loredana Ene este studentă la două facultăţi în Timişoara. A luat viaţa în piept de la 14 ani, din câte a povestit la Antena 1, fiind nevoită să plece în Spania, la fratele ei, unde a lucrat ca barman într-un restaurant.

Vizualizări: 3,987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: