Fuego cântă la Târgu Jiu şi Craiova

Fuego va avea pe 27 mai două spectacole în Oltenia. Acesta va cânta începând cu ora 16.00 la Târgu Jiu, iar de la ora 20.00 la Craiova. „Tu eşti primăvara mea” este numele turneului pe care Fuego îl face în toată ţara.

Spectacolul de la Târgu Jiu va avea loc la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”, iar cel de la Craiova pe scena Filarmonicii Oltenia. „Pentru mine, muzica uşoară românească, din perioada interbelică până în vremurile copilăriei şi spre azi, înseamnă esenţă, muzicalitate, mesaj şi melodicitate, inspiraţie, exemplu, toate la un loc, dar şi crezul după care am devenit, la rându-mi, un slujitor al ei, de peste 20 de ani. Nu e uitată, nu e aruncată la coş, ea aflându-se în sufletele nostalgicilor şi a tuturor celor ce ştiu că melodiile de calitate capătă valoare în ani”, a spus artistul.
Fuego crede că ţara ar avea de câştigat dacă ar susţine mai mult muzica autohtonă. „Îmi doresc să aduc un omagiu muzicii româneşti, să fac o reverenţă, după atâţia ani şi să arăt publicului meu ce-a fost, ce este şi ce-ar putea fi România dacă nu şi-ar uita muzica şi idolii. Pregătim surprize spectaculoase, momente unice, printre şlagărele de cândva, cele mai frumoase şi iubite refrene, dar şi piese de-ale mele, vechi şi noi, totul în două ore de show special, într-o feerie a primăverii”, este mesajul lui Fuego.

Preţul biletului la Târgu Jiu este de 70 de lei.

Vizualizări: 1,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: