Fugaru, lăsat să aştepte la sediul PRM Gorj

Situaţia din organizaţia condusă de Ion Fugaru se anunţă a fi tot mai complicată după ce, ieri, acesta a fost lăsat pe la uşa partidului, nimeni nevenind să descuie uşa de acces la întâlnirea cu jurnaliştii. Liderul filialei s-a văzut nevoit apoi să admită că în PRM Gorj lucrurile nu sunt deloc limpezi, la un an de zile de la alegerile în urma cărora el a devenit preşedinte organizaţia fiind abandonată de vicepreşedinţi sau, cei care au rămas, fiind suspectaţi că au interese comune cu PSD-ul împotriva căruia luptă Fugaru.

Preşedintele PRM Gorj, Ion Fugaru, a vorbit ieri despre trădări în interiorul filialei, după ce a fost lăsat să aştepte pe la uşa partidului. Acesta trebuia să participe la săptămânala conferinţă de presă a organizaţiei, însă timp de mai bine de un sfert de oră a rămas în stradă, alături de jurnalişti. Acesta a ajuns devreme la Târgu Jiu şi, până la ora începerii conferinţei, a trebuit să facă politică în aer liber, pentru că în sediul organizaţiei al cărui preşedinte este nu a putut intra. Fugaru a declarat că el nu a avut niciodată cheie de la sediul partidului întrucât există un vicepreşedinte pe probleme de propagandă care se ocupă de organizarea conferinţelor de presă. 

Cheia era la şefa femeilor

Vicepreşedintele respectiv este Dumitru Dascălu, consilier judeţean, care ieri a fost să îşi facă analize medicale, din cauza problemelor cardiace pe care le are. Acesta spune că Fugaru are cheie de la sediul partidului şi nu înţelege cum de a rămas acesta pe la uşă. Ieri la prânz Bucălăete era cu Dascălu prin centrul oraşului, amândoi declarându-se uimiţi de ieşirea lui Fugaru şi de incidentul cu uşa încuiată. Ambii au spus că nu au nicio legătură cu cele întâmplate şi au spus foarte clar că în filială nu ar exista "trădătorii" despre care vorbeşte Fugaru.

Problema accesului în sediu a fost rezolvată ieri, în cele din urmă, de o femeie, de fapt de şefa organizaţiei de femei din partid, Doina Pupază, ea aducând o cheie cu care a fost deschis sediul organizaţiei. Ulterior, Fugaru a precizat că îl va informa pe liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, despre acest incident, dar şi despre altele, el menţionând că există colegi în filială care au trădat în favoarea PSD, fără a fi prezentate însă numele unor eventuali "trădători". "Eu reprezint membrii PRM, nu doar conducerea organizaţiei, iar ceea ce se întâmplă acum este inadmisibil. Vom tranşa problemele din filială în scurt timp, veţi vedea. Nu mai ţinem cont că vine Paştele, nu mai contează. Când nu vor putea unii să justifice anumite lucruri veţi vedea că vor pleca singuri. Dacă nu, să vedem, poate văd eu ce voi face. Partidul are nevoie de o echipă, dar pe care nu o putem face atunci când unii îşi văd doar interesul personal", spune Fugaru.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: