Funcţii pentru pesediştii gorjeni

Deputatul de Gorj, Mihai Weber, spune că mai mulţi gorjeni vor ajunge în funcţii importante în următoarea perioadă. „Am o veste destul de îmbucurătoare, dar o să vă dau vestea când va fi publicată. Vor fi câteva persoane care vor ocupa funcţii destul de importante, dar şi o persoană într-o anumită funcţie”, a spus deputatul PSD.

Nici senatorul Florin Cârciumaru nu a dat mai multe detalii. „Vom avea cel puţin un secretar de stat în a doua etapă. Atâta vâlvă s-a făcut, trebuie să avem răbdare. Din cele 27 de posturi vacante, nu s-au ocupat decât două”, a spus liderul PSD Gorj.

Cârciumaru a precizat că organizaţia este bine văzută la centru, în ciuda speculaţiilor unor adversari politici, care ironizează PSD Gorj pentru că nu reuşeşte să îşi promoveze oamenii la Bucureşti. „Spre liniştea celor care ne poartă de grijă, vreau să vă spun că atât eu, cât şi domnul Weber şi domnul Cosmin Popescu ne bucurăm de un respect deosebit din partea domnului Dragnea, a domnului Neacşu, a tuturor vicepreşedinţilor”, a spus Cârciumaru la un post de radio. (A.A.) 

Vizualizări: 1,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: