Gafă de proporții. Au fost chemați la deschiderea magazinului, dar l-au găsit închis

Zeci de târgujieni s-au prezentat vineri, 20 octombrie, la noul magazin Diana de pe strada Siretului, din Târgu Jiu, a cărui deschidere era anunțată la orele 12. Odată ajunși la magazin, au găsit ușile închise. Oamenii au aflat de pe un afiș postat pe geam că deschiderea a fost amânată până după orele 13.30, din cauza unei pene de curent.

S-au prezentat mulți oameni la magazin, mai ales că reprezentanții magazinului anunțaseră că oferă 500 de premii în ziua deschiderii. ”Asta este. Nu mai așteptăm. Nu voiam neapărat să prind un premiu, ci să văd ce are magazinul ca oferte de deschidere, suntem interesați”, a spus o femeie.

Unii au rămas pentru câteva momente să privească pe geam ce se întâmplă în magazin. Alții au rămas neclintiți în fața unității pentru a nu rata premiile puse în joc. ”Am venit să vedem deschiderea, ce produse noi au, ce marfă, să cumpărăm. S-a amânat deschiderea, dar mai așteptăm. M-ar interesa să iau și un premiu. Dacă se poate, bineînțeles că vreau să prind”, a spus un bărbat.  

Vizualizări: 7,897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: