Gârjoabă: Răuț a pierdut procesul cu Turceni, trebuia dat afară!

Fostul director de Resurse Umane din Complexul Energetic Turceni, Corneliu Gârjoabă, acum suspendat din funcție, face acuzații grave la adresa conducerii Complexului Energetic Oltenia și a directorului Ion Răuț. Corneliu Gârjoabă spune că Ion Răuț a pierdut procesul cu Termocentrala Turceni, de revenire a sa pe funcție, și totuși a rămas în companie și a fost și promovat.

În 2009, Ion Răuț a fost concediat din funcția de director de resurse umane la Turceni. La prima instanță, Răuț a câștigat procesul de revenire pe funcția deținută anterior, adică pe cea de șef al Corpului de Control.

Răuț a revenit la serviciu, iar Termocentrala Turceni a depus recurs. Corneliu Gârjoabă spune că, în iulie, Curtea de Apel Craiova, a stabilit că decizia de concediere a lui Răuț este legală. Acesta solicită conducerii să explice de ce Răuț mai este în companie, deși instanța a decis că decizia de concediere este legală. Acesta crede că Ion Răuț a fost reangajat de către directorul Laurențiu Ciurel. 

Corneliu Gârjoabă solicită public lămurirea angajării sau reangajării lui Ion Răuț. „Nu mai trebuia să fie angajat al CEO. Cum e angajat, nu s-a pus în practică decizia instanței sau a fost reangajat, pe seama prieteniei cu domnul Ciurel? Aceasta este singura calitate a lui Răuț, e prieten cu domnul Ciurel. O să fac o adresă la minister și solicit public să se spună dacă Răuț a fost reangajat în iulie sau de ce nu s-a respectat decizia instanței. Dacă a fost reangajat, pe ce criterii?”, a declarat Gârjoabă.

Solutie: Dec.7845 Admite recursul pârâtei. Modifică sentinţa în sensul că respinge cererea reclamantului. Decizie irevocabilă.

Sursa: portal.just.ro

Vizualizări: 247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: