Gestul unei profesoare din Motru după ce a găsit un portofel

Grațiela Manciu, profesor la Colegiul Tehnic Motru, a dus joi dimineață la poliţie un portofel pe care l-a găsit în zona pieței. În portmoneu se aflau mai multe bunuri, dar și documente în baza cărora oamenii legii au reușit să afle repede cine este proprietarul.

„O femeie, de 38 de ani, din municipiul Motru, a adus la sediul poliției din localitate, pentru a fi returnat proprietarului, un portofel pe care îl găsise în zona pieței și care conținea acte de identitate, carduri bancare, precum și suma de 870 de lei. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că proprietara portofelului este o femeie, de 30 de ani, din Drobeta Turnu Severin. La scurt timp, femeia a fost identificată și invitată la sediul Poliției Municipiului Motru, unde i-a fost predat portofelul, chiar de către persoana care l-a găsit”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Profesoara Grațiela Manciu a fost felicitată pentru simțul civic de care a dat dovadă. 

O întâmplare similară a avut loc și în data de 19 octombrie, când un bărbat de 22 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, a predat la poliție un portofel cu 700 de euro pe care l-a găsit pe strada Macului din Motru.

Vizualizări: 4,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: