GHIOCELA: Produse de carmangerie 100% din carne

Societatea Ghiocela din Motru vine în întâmpinarea clienţilor săi cu produse de carmangerie de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, fabrica de mezeluri proprie este printre puţinele de acest gen din ţară care nu foloseşte înlocuitori de carne la prepararea mezelurilor. Acesta este şi motivul pentru care produsele de carmangerie marca Ghiocela sunt la mare căutare. Gustul desăvârşit este dat de condimentele naturale folosite la prepararea acestor delicatese. Un rol important îl are şi sarea de mare utilizată la prepararea cărnii.

Mezelurile preparate de specialiştii Ghiocela le mănânci cu ochii. Sunt delicioase și sănătoase. Societatea deţine o fabrică în municipiul Motru, funcţională de circa 15 ani, unde realizează fel de fel de mezeluri: cârnaţi, salam, parizer, jamboane, cremwursti, pateu, mușchi țigănesc etc. Fabrica de mezeluri se numără printre puținele unități de acest gen din România care nu deține mașină de injectat produse pentru a mări volumul cărnii. Astfel, produsele de carmangerie marca Ghiocela sunt 100% din carne.
Materia primă folosită în cadrul fabricii de mezeluri Ghiocela provine de la două ferme din apropierea localităţilor Piteşti şi Balş, care dețin abatoare proprii. Specialiștii societății lucrează doar pe carcasă de calitatea I, atât de vită, cât și de porc.
Pentru a obține savoarea desăvârșită care a dat renumele produselor de carmangerie marca Ghiocela, specialiștii din cadrul fabricii folosesc numai condimente naturale, dar și sare de mare, la fel cum procedează specialiștii societății și la produsele de panificație și de patiserie marca proprie. O contribuție majoră o au și cei circa 30 de salariați calificați din cadrul fabricii de mezeluri a societății.

De unde pot fi cumpărate
Produsele de carmangerie marca Ghiocela pot fi găsite în Târgu Jiu, la punctul de desfacere din incinta Kaufland, acolo unde este și cofetăria proprie, la cele două marketuri Ghiocela din municipiul Motru, dar și în cele patru mini-marketuri de cartier din localitate.

Galerie foto





Vizualizări: 7,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: