Gilortul, fără greşeală în campionat

Miercuri se joacă o etapă intermediară în Campionatul Judeţean Gorj, Liga a IV-a. Meciurile sunt programate toate la aceeaşi oră, 17:00.

Formaţia care a ajuns pe locul I la finalul săptămânii trecute, Gilortul Cărbuneşti, ajutată e adevărat de victoria celor de la Petrolul Bustuchin, îşi va apăra poziţia de lider la judeţ pe teren propriu, în meciul cu ocupanta locului 11, Ştiinţa Hurezani.

Gilortul merge ceas în campionat, iar după șase etape a obţinut șase victorii şi, ceea ce e mai important, după cum se laudă şi pe facebook cei de la Gilortul, a reuşit să recupereze diferența de șase puncte avută la startul returului față de prima clasată, bineînţeles cu largul concurs al celor mai bine clasate echipe la început de retur, Vulturii Fărcăşeşti şi Ştiinţa Turceni care au pierdut teren şi sunt acum la un punct, respectiv două, de lider.  

Aşadar, pe cei de la Gilortul îi aşteaptă o nouă provocare în fața propriilor suporteri şi nu au voie de acum să mai facă paşi greşiţi dacă doresc să rămână în obiectiv. În tur Gilortul nu a avut un meci uşor la Hurezani, pe terenul Ştiinţei, o echipă imprevizibilă care le-a pus probleme iar scorul a fost egal, 1-1.

Cei de la Cărbuneşti se mai pot lăuda şi cu cea mai numeroasă dar şi frumoasă galerie dintre toate formaţiile din judeţ: „Avem cea mai frumoasă galerie din județ, prezența suporterilor ne motivează și ne face mai puternici. Fotbalul și Gilortul au nevoie de suporteri și de atmosfera creată de aceștia la meciuri”.

Întâlnirea dintre Gilortul și Știința Hurezani va fi condusă de Gheorghe-Daniel Blîndu, ajutat de Florin Dănăricu și Nicușor Buzner, iar observator din partea AJF Gorj va fi fostul arbitru Marius Zgovancu.

Petrolul Bustuchin va juca miercuri pe teren propriu cu Internaţional Băleşti, formaţie aflată pe locul 7, şi nu avea meci uşor dar pentru a se menţine în lupta pentru podium trebuie să obţină victoria. De acum, pentru petrolişti orice pas greşit al primelor clasate poate însemna revenirea pe podium, chiar şi pe locul I de care se află la doar trei puncte.

A doua clasată, Vulturii Fărcăşeşti, nu va avea nici aceasta meci uşor, pentru că joacă în deplasare la Petrolul Ţicleni, o echipă destul de puternică în acest sezon, chiar dacă a mai redus din turaţie în ultimele etape. Doar ocupanta locului trei, Ştiinţa Turceni, poate considera că are un meci uşor, întâlnind pe teren propriu una dintre ultimele clasate, Minerul II Mătăsari.

Un alt meci interesant în etapa a 22-a se anunţă a fi cel de la Stoina dintre Petrolul din localitate şi una dintre cele mai în formă echipe din acest an, Jiul Rovinari.

Galerie foto


Vizualizări: 442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: