Giorgi anunță cât va fi prima de Crăciun la Minprest

Directorul Gabriel Giorgi de la Minprest Serv Rovinari are o veste legată de prima de Crăciun. „Dacă ne permitem să dăm o primă de Crăciun, o să o dăm chiar dacă nu vom reuși semnarea Contractului Colectiv de Muncă”, a spus Giorgi la TV Sud. Giorgi susține că datele financiare de până acum arată că există posibilitatea acordării unei prime de 100 de lei din rezerva la fondul de salariu, dar o decizie finală va fi luată în jurul datei de 10 decembrie.

Minprest Serv Rovinari nu are contract colectiv de muncă de câteva luni, pentru că nu s-a ajuns la un acord cu sindicatele. Salariații care au avut evenimente în familie de genul naștere sau deces au pierdut o serie de drepturi. Și prima de Crăciun ar fi sub semnul întrebării, dar conducerea intenționează să o acorde și fără CCM.

Directorul Minprest a spus că societatea nu mai are datorii la stat, fiind cu dările la zi, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimul an și jumătate. Giorgi susţine că a primit un sprijin în acest sens de la managerul CEO, Sorin Boza. Mai mult, și numărul de angajați a crescut de la 920 la circa 1.100, deoarece complexul a solicitat servicii prestate de personal calificat în termocentrale. (A.A.)

Vizualizări: 2,966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: