Giurcău, plătit în continuare de OPC

Mădălin Giurcău, fostul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj, speră că îşi va începe activitatea în cadrul instituţiei în mai puţin de două săptămâni.

Acesta spune că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului nu a intrat încă în posesia hotărârii judecătoreşti  prin care s-a anulat ordinul de destituire din funcţie. Ba mai mult, este convins că noul preşedinte al ANPC nu se va opune repunerii sale în funcţia de comisar şef. “Sper ca în mai puţin două săptămâni hotărârea judecătorească să ajungă la ANPC şi să pot fi repus în funcţie. Cred că domnul preşedinte al ANPC nu se va opune repunerii mele în funcţie. Chiar premierul Victor Ponta a anunţat, la un moment dat, că va pune în aplicare hotărârile judecătoreşti”, a declarat Mădălin Giurcău. Deşi a fost destituit din funcţie de aproximativ trei luni, acesta a primit salariul de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului inclusiv în luna iunie pentru luna mai. “Mi-am primit banii pe concediu medical. Întrucât medicalul mi s-a terminat la data de 1 iunie, mă consider şi acum ca fiind angajat al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj. Nu ştiu cum voi fi plătit în continuare pentru că odată ce va fi pusă în aplicare hotărârea judecătorească instituţia va trebui să plătească doi directori. Potrivit Hotărârii Curţii de Apel Craiova voi reprimi toate drepturile salariale pentru perioada în care am fost destituit din funcţie”, a precizat Giurcău.

ORDIN

Fostul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului spune că a contestat ordinul de destituire. “Am contestat în instanţă ordinul de destituire nu pentru că ţineam neapărat la funcţia de conducere. Mi se părea normal să fiu lăsat să lucrez în cadrul instituţiei, fiind funcţionar public, întrucât nu am fost sancţionat disciplinar în cele nouă luni de activitate”, a declarat Mădălin Giurcău.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: