Gogoşerii deschise de un american la Târgu Jiu

Sursa foto: Adevărul

Terry Lacrosse, în vârstă de 61 de ani, îşi încearcă norocul în afaceri pe malul Jiului. Acesta a deschis trei gogoşerii în Târgu Jiu şi este uimit de birocraţia din România. A investit 150.000 de euro şi a înfiinţat zece locuri de muncă, dar dacă ar da timpul înapoi, nu ar mai lua-o de la început.
Terry Lacrosse a povestit pentru ziarul Adevărul cum şi-a vândut motelul din SUA şi a venit în România, îndrăgostit fiind de ţara noastră. A trebuit să îşi facă o afacere pentru a putea sta legal în România, aşa că a ales să deschidă mai multe gogoşerii.
Americanul a avut mari probleme cu deschiderea firmei în Târgu Jiu și chiar a fost pe punctul să renunțe din cauza birocrației. Şi înmatricularea unei maşini a fost o experienţă neplăcută pentru american, scrie Adevărul. „Pentru a înmatricula o maşină, am mers la toate ghişeele primăriei. A durat 3-4 zile. Aceasta este România, care este faimoasă în IT, atât în ceea ce priveşte specialştii, cât şi în privinţa celor care fac lucruri mai puţin legale. Nu înţeleg de ce nu se găseşte o cale de unifica toate aceste birouri. Nu are niciun sens pentru mine“, a precizat Terry, care speră să îi meargă bine afacerea cu gogoşi. (M.M.)

Vizualizări: 6,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: