Golanul PSD și proasta de România (Love Story)

 La cei 27 de anișori de libertate neîmpliniți, România e cam proastă și cam curvă. E ca o elevă de liceu nici prea-prea, nici foarte-foarte, care pune botul la vrăjeala băieților răi care chiulesc, se dau cu bemveurile, scuipă pe jos, peste mucurile de țigară, fură de prin magazine și fac bișniță.

Ce să-i faci? Nu poți să te superi foarte tare pe ea, că atâta o duce capul. Dragnea e hoțul șmecher și abil, golanul cu dinții stricați de la fumat (dar cu mustață sexoasă), iar Cioloș e tocilarul cu coșuri care e băiat bun așa, simpatic, de treabă, România se înțelege destul de ok cu el, îi mai dă ghiozdanul să i-l care și d-astea, poate-l mai lasă s-o și pipăie pe ici-colea, dar în mod clar n-o gâdilă unde trebuie și nu l-ar lăsa s-o aibă, vedeți voi, pe toată.

România ne-a reconfirmat astăzi că e îndrăgostită de PSD iremediabil și că nu-i pasă ce spune lumea despre relația lor. Îi plac hoții, nu premianții.

În mod normal, dacă aș păstra paralela cu o fată tânără, am avea motive de optimism. După ce se frig cu mulți mârlani la adolescență și prima tinerețe, fetele revin, de obicei, către premianți, când se mai maturizează. Doar că România nu poate face asta decât dacă investește în educația ei. Or, ea e elevă doar teoretic, că practic e fugită de la școală de mult și nici n-are de gând să pună mâna pe carte. Noile generații (ne)școlite în România PSD-ului se vor regăsi, fiți convinși, tot în PSD, mulți ani de acum încolo. Povestea de dragoste continuă.

PS - am uitat să vă spun ce era mai important, rugați copiii să se culce înainte să citească finalul: PSD-ul, ce-i drept, o și f**e bine!

Vizualizări: 5,886

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: