Goleadorul Matulevicius e pus pe treabă!

Pandurii atacă Europa cu un vârf in formă maximă! Lituanianul Matulevicius a jucat într-un picior cu CFR şi tot a înscris un gol vital pentru echipa sa. Matulevicius are 5 goluri în acest retur şi se apropie de recordul lui Lemnaru din sezonul trecut. Atacantul de 24 de ani are două persoane speciale cărora le dedica toate reuşitele sale.

Cu 7 goluri în întreg sezonul, Matulevicius îi depăşeşte în top pe Ibeh, Răduţ sau Maxim. Balticul mai are la dispoziţie 8 etape ca să stabilească un nou record all time la Pandurii.

Cui dedică golurile ?

Matulevicius e un familist convins. Atacantul din Lituania se bucură la fel după fiecare gol marcat. Îşi sărută tatuajul cu numele fiicei sale, Adriana. Matulevicius a avut ocazia să se bucure des în acest retur. A marcat de 5 ori în 6 etape, ultima oară la Cluj când a jucat accidentat. „Vreau să înscriu în fiecare meci şi să ajut echipa. Când am venit eram într-o ţară nouă, un fotbal nou, mi-a fost greu. Acum ajut echipa, muncesc, marchez şi ajut echipa. E bine pentru toată lumea. Mi-am intrat în formă în perioada de iarnă, sper să o ţin aşa până la finalul campionatului. Toate golurile le dedic soţiei şi fiicei mele, Adriana”, spune masivul atacant în timp ce îşi arată mândru tatuajul imprimat pe întreg antebraţul drept cu numele fiicei.

În căutarea unui record

Atacantul care a împlinit 24 de ani săptămâna trecută, are deja 7 goluri în acest sezon. Încă unul şi egalează recordul de 8 al lui Lemnaru din sezonul precedent. Până la Lemnaru, recordul lui Vintilescu a stat mulţi ani în picioare, cu cele 6 reuşite din sezonul 2005-2006. „Nu mă gândesc la recorduri, vreau doar ca echipa să câştige. Vreau să mai marchez şi să ajut echipa. În România e un nivel bun, nu e uşor să marchezi, dar sunt bucuros că am marcat şi sper să o fac în continuare. Nu am jucat în cupele europene până acum, avem o echipă bună şi sper să facem o figură frumoasă”, mai spune lituanianul adus de la Cracovia din Polonia în vara anului trecut.

Le-a pus gând rău şi „câinilor” !

Matulevicius a marcat goluri cruciale în retur. A bifat unica reuşită în victoria de la Piatra Neamţ, ambele goluri în 2-1 cu Vaslui şi golul de 3-1 cu Iaşi. Plus golul de 2-1 la CFR din pasa ideală a lui Nistor. Atacantul titular şi în ultimul meci al naţionalei Lituaniei, le-a pus gând rău acum şi „câinilor” dinamovişti. „Cu Dinamo e meci important, iar dacă vom câştiga vom face un pas important în ocuparea primelor 3 locuri. Nu cred că este o finală, e un meci foarte important. Orice meci de acum încolo e foarte important, clasamentul e strâns, suntem la un punct de locul 2. E un meci de 6 puncte cu Dinamo”, mai spune atacantul care se simte pe zi ce trece din ce în ce mai bine după o tăietură urâtă suferită la picior înainte de meciul cu Petrolul.

7 – goluri în 1.390 de minute la Pandurii a marcat Matulevicius în acest sezon, în meci un gol la 200 de minute

700 – de mii de euro e cota atacantului de 24 de ani trecut pe la Odra Wodiszlaw, FC Vilnius, Zalgiris Vilnius şi Cracovia

„De vreun transfer să vorbiţi cu preşedintele clubului, nu cu mine. Am auzit ceva, dar nu vreau să mă gândesc la plecare. Vreau să terminăm în primele 3-4 locuri şi pe asta mă concentrez.”                  Deivydas Matulevicius

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: