Gore Popescu vrea explicaţii de la Ruşeţ

Preşedintele PDL Târgu Jiu, Gore Popescu, vrea să ceară explicaţii în şedinţa CODA de vineri de la şeful PDL Gorj, Ion Ruşeţ. Popescu vrea să afle dacă partidul a cerut schimbarea sa din funcţia de director al EMC Rovinari.

Tentativa „grupării Ruşeţ-Condescu” de înlăturare a lui Gore Popescu de la conducerea EMC Rovinari nu a rămas fără ecou. Oficial, nimeni nu a recunoscut că s-a cerut consiliului de administraţie schimbarea lui Popescu cu Gheorghe Daviţoiu, dar „pe surse” informaţia a circulat intens.

Gore Popescu nu şi-a ascuns ieri dezamăgirea, într-un interviu acordat pentru Radio Infinit, dar a părut convins că motivele sunt de ordin politic, nu profesional. „Nu prea înţeleg ce se întâmplă. Am avut două intervenţii în CODA care cred că au fost corecte, nu au fost pro sau contra persoane, cum probabil s-a interpretat. În viitoarea şedinţă, intenţionez că cer unele clarificări domnului Ruşeţ. Nu cred că o părere pro sau contra poate să ducă la astfel de măsuri. Poate doar dacă incomodez pe cineva, dar nu am astfel de semnale... Trebuie să înceteze acest tip de politică. Nu este momentul să ne luptăm între noi acum. Avem foarte mult de muncă în minerit şi energie şi stăm să ne luptăm nu ştiu pentru ce. Avem atâţia oameni în spate, trebuie să le securizăm locurile de muncă, sunt investiţii de făcut”, a spus Popescu.

Gore Popescu susţine că nu a fost niciodată un adept al atacurilor între colegi: „Am fost un foarte bun membru de partid, nu am atacat niciodată formaţiunea în care am intrat de plăcere, nu am fost forţat sau ceva de genul acesta”.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: