Gorj şi Mehedinţi se vor lupta pentru un loc în Liga a III-a

Echipele care se vor clasa pe locul I la finalul Campionatelor judeţene din Gorj şi Mehedinţi se vor lupta în această vară pentru un loc în Liga a III-a.

La sediul FRF a avut loc vineri tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru accederea în Liga a 3-a, pentru sezonul 2019-2020. În urma acestei trageri, sorţii au decis ca echipele campioane din judeţele Gorj şi Mehedinţi să dispute barajul de promovare.

Meciurile de baraj se dispută în sistem tur-retur iar, conform tragerii la sorţi, primul joc se va disputa pe terenul echipei campioane din Mehedinţi, returul urmând să se dispute pe terenul formaţiei gorjene care se va clasa pe locul I la finalul campionatului Ligii  IV-a.

La finalul primei părţi a campionatului, Ştiinţa Turceni şi Vulturii Fărcăşeşti sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului Ligii a IV-a Gorj, cu 38 de puncte, urmate de Petrolul Bustuchin cu 34 de puncte  şi Gilortul Târgu Cărbuneşti cu 32 de puncte.  În sezonul precedent, Gorjul și Aradul au disputat meciul de baraj, echipa arădeană Crişul Chişineu Criş reuşind promovarea în faţa gorjenilor de la Petrolul Bustuchin.

Mai multe amănunte despre meciul de baraj vor afla reprezentanţii echipelor interesate de promovare luni, 25 februarie 2019, când va avea loc Adunarea Generală a AJF Gorj. Ședința va avea loc, începând cu ora 12:00, la Restaurantul Debarcader din Târgu Jiu iar AJF a anunţat că fiecare membru afiliat are dreptul de a participa cu maxim două persoane.

La tragerea la sorţi de la FRF s-a mai decis că în prima fază națională a campionatului rezervat juniorilor A1, campioana Gorjului va înfrunta campioana Hunedoarei într-o dublă manșă, turul jucându-se pe terenul echipei clasate pe locul I în judeţul Gorj. În competiţia juniorilor A 1 din judeţul Gorj, echipa de juniori de la Petrolul Bustuchin se află pe locul I cu 40 de puncte  urmată de Jiul Rovinari cu 39 şi Unirea Cruşeţ cu 28 de puncte.

Vizualizări: 771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: