Gorjean condamnat la 25 de ani de închisoare după ce și-a ucis soția

Gorjeanul din Turburea care și-a ucis soția cu bestialitate riscă să petreacă tot restul vieții în spatele gratiilor. Bărbatul a fost condamnat, în primă fază, la 25 de ani de închisoare pentru omor calificat. În vârstă de 54 de ani, Gheorghe Bobocescu și-ar fi bănuit soția de infidelitate. Pe fondului consumului de alcool, acesta a bătut femeia, de 49 de ani, până a lăsat-o fără suflare, apoi tot el ar fi sunat la 112 și a anunțat că și-a lovit soția și că nu se simte bine. Anchetatorii au stabilit că el a fost, de fapt, călăul femeii.

“Condamnă pe inculpatul Bobocescu Gheorghe, deţinut în Penitenciarul Craiova, la pedeapsa de 25 de ani închisoare, privativă de libertate. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii”, este decizia Tribunalului Gorj.

Gheorghe Bobocescu se află în spatele gratiilor de la sfârșitul lunii martie, după ce a comis teribila faptă. Femeia a fost găsită în stare gravă, plină de lovituri și sânge. Medicii n-au mai putut-o salva în ciuda manevrelor de resuscitare.

Procurorii au descris și alte detalii șocante din anchetă. Agresorul ar fi fost plin de sânge la gură și pe mâini. Medicii legiști au găsit și mușcaturi pe corpul femeii. "Inculpatul a apelat serviciul unic de urgență 112, susținând că a avut un conflict cu soția sa, a lovit-o și aceasta se simte rău. La fața locului, s-au deplasat organele de poliție care au găsit-o pe persoana vătămată în stare gravă, iar inculpatul prezenta urme de sânge la gură și la ambele palme. A fost chemată ambulanța, au fost efectuate manevre de resuscitare, dar s-a constatat decesul victimei", se arată în rechizitoriul procurorilor.

Legiștii au transmis că moartea femeii a fost extrem de violentă. "Din concluziile medico-legale, rezultă că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat hemoragiei interne, consecința unui politraumatism cu ruptură hepatică și dislocare hepatică. Victima prezintă foarte multe leziuni traumatice, la nivelul feței și corpului, care s-au putut produce prin lovire cu și de un corp dur, mușcare și posibil comprimare între două corpuri dure", mai notează anchetatorii.

"De la alcool, îi veneau toate nebuniile în cap, că îl înșeală... Știi cum e la băutură... Mai înjura, mai bea, dar nu să dea în ea, doar ce a jignit-o”, a spus fiul femeii după tragedie.

Vizualizări: 2,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: