Gorjeanca Ioana Gomoi, "Regizorul anului 2016" la Mamaia Music Awards!

Ioana Gomoi, gorjeancă din Bumbești Jiu, a primit titlul "Regizorul anului 2016" la Mamaia Music Awards! A fost pe rand numita "regina videoclipurilor muzicale", "regizorul vedetelor", "ambasador al turismului Gorjean", iar acum este "regizorul anului 2016".

A lucrat cu nume precum Marcel Pavel, Radu Sârbu, Alex Mica, Eli, Loulou, Pavel Stratan, Oana Radu, El Radu, Chris Trace, Adora, Seeya, Fabian Sanchez, Francesco Napoli, Laura del Conte si multi altii. Numai in ultimele zile a lansat videoclipuri alaturi de Adrian Enache, Paula Seling, Nicu Alifantis si Omar Arnaout. 

Tanara de 25 de ani este dedicata pasiunii ei si este fericita ca a luat acest premiu. “Precum am spus mai devreme pe paginile mele de FaceBook acest premiu il impart cu dragul meu coleg Nobody. Ii datorez enorm domnul Dan Sibisan si tuturor artistilor cu care am colaborat pana in momentul de fata, dar si cu cei care vor venii de acum in colo. Fara ei acest premiu nu era posibil. Este a nostru al tuturor. Ii multumesc in mod special lui Adrian Enahce pentru cuvintele frumoase pe care le-a spus despre mine pe scena. Pur si simplu incredibil. Am avut emotii cum nu am avut in viata mea. Cred ca pentru prima data in viata mea am simtit ce insemana cu adevarat sa ai emotii. Este atat de frumos. Multumesc Adrian Enache! Si nu in ultimul rand, vreau sa ii multumesc domnului Bogdan Tomosoiu, Tommo Production, pentru ca dumnealui este omul fara de care toate aceatea nu erau posibile din multe puncte de vedere. Pentru un tanar regizor aflat la inceput de drum, acest premiu este un lucru mare. Dar imposibil de realizat fara cea mai buna echipa si cei mai frumosi si mai talentati oameni pentru care sa lucrezi cu drag. Iar eu am norocul sa le am pe amandoua si sunt extrem de recunoscatoare. Tocmai de aceea acest premiu este al nostru, nu al meu. Evenimentul a fost unul de exceptie, artistii au avut concerte Live mai mult decat de perfecte iar publicul a fost foarte primitor. Organizarea evenimentul Mamia Music Awards a fost expecipitionala din toate punctele de vedere. Pentru primiul premiu, totul a descurs perfect. Felicitari tuturor castigatorilor si organizatorilor Cristina si Dan Leonte! Multumesc!”, a spus Ioana.

La inceputul anului tanara a mai intrat in topul celor mai frumosi oameni din spatele camerelor din lume fiind plasata in primele 10 locuri din 100. (P.R.)

Galerie foto



Vizualizări: 10,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: