Gorjeanul Dragoș Militaru a refuzat o ofertă din Liga 1

Antrenorul gorjean Dragoș Militaru a avut o ascensiune rapidă în ultimi ani, după despărțirea de Pandurii. Acesta a promovat în Liga 2 cu Unirea Dej iar în acest sezon a dus echipa ardeleană pe locul 1 în clasament timp de mai multe etape.

Dragoș Militaru a atras atenția unor cluburi din Liga 1 cu rezultatele și modul în care a reușit să implementeze filozofia sa despre fotbal la Unirea Dej.  Deși pregătește o formație din Liga 2, Militaru, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în atenția echipelor din prima divizie pentru modul său occidental de a vedea fotbalul.

Recent, Dragoș Militaru a fost dorit la FC Botoșani, de patronul Valeriu Iftime, scrie liga2.ro, chiar după ce s-a produs despărțirea de Mihai Teja! Informația nu a fost confirmată de antrenorul Unirii Dej ci de Dan Mihai Roman, fost atacant în prima divizie, acum antrenor în Liga 3 la CS Ocna Dej, care a făcut și el rezultate remarcabile în acest sezon, în Cupa României. Roman îl cunoaște pe Dragoș Militaru și a aflat că a fost ofertat de FC Botoșani. ”Confirm că a fost dorit mult de Botoșani. Da! Vrea să continue ce a început la Dej. A făcut un grup extraordinar. A luat jucătorii de tineri, i-a dus departe și cred că în nebunia lui, pozitiv vorbind, speră la o promovare în Liga 1. Ar fi ceva senzațional, cu o echipă cu un buget atât de mic, cum e Unirea Dej”, a spus Dan Mihai Roman la Prima Sport.

Dragoș Militaru e cel mai în vogă antrenor din Liga 2 dar a simțit că trebuie să facă pașii corecți până în momentul în care va ajunge în prima divizie. În plus, conform declarațiilor lui Dan Mihai Roman, Militaru chiar visează la minunea promovării cu Unirea Dej, care ar fi una dintre cele mai mari surprize din ultimii ani din fotbalul românesc.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: