Gorjeanul Militaru a semnat încă un an cu Unirea Dej

Antrenorul gorjean Dragoş Militaru a avut rezultate bune în acest an cu Unirea Dej. Acest fapt a determinat conducerea clubului să îi ofere un nou contract antrenorului din Târgu Jiu a cărui înţelegere expira la finalul actualului campionat.

Fostul antrenor de la Pandurii, Dragoş Militaru, a semnat un nou contract cu Unirea Dej, înţelegere care leagă cele două părți până la finalul sezonului următor, până în vara lui 2023. Anunțul a fost făcut de Unirea Dej chiar după ultimul meci disputat de nou-promovată în acest an în Liga 2, luni, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.

La conferința de presă în care s-a făcut publică vestea, alături de antrenor a participat și președintele executiv Gabriel Magdaș. ”Începem săptămâna cu o veste excelentă! Moș Nicolae a pus în ghetuțe un nou contract pentru antrenorul Dragoș Militaru. La sediul clubului, președintele executiv al Unirii Dej, Gabriel Magdaș și antrenorul Dragoș Militaru au reînnoit contractul dintre cele două părți (care urma să expire la sfârșitul sezonului). Noua înțelegere este valabilă până în vara anului 2023”, se arată în anunțul făcut de Unirea Dej.

În cele 16 etape disputate în Liga 2 în acest an, echipa a înregistrat șase victorii, patru egaluri și șase înfrângeri și a acumulat 22 de puncte. Echipa lui Militaru are un golaveraj de plus unu, grație a 15 goluri marcate și 14 primite.

În ciuda situației bune din ierarhia Ligii a 2-a, Unirea Dej are unul dintre cele mai slabe atacuri. Doar Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călărași, Unirea Constanța și FC Brașov au marcat mai puține goluri decât trupa lui Dragoș Militaru.

Vizualizări: 444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: