Gorjeni implicați într-un accident în Mehedinți

Doi gorjeni au fost la un pas să ajungă la spitalul din Motru luni seara după ce au fost implicați într-un accident rutier produs nu departe de oraș, dar în județul Mehedinți. Pe mâna medicilor au ajuns, în schimb, doi mehedințeni, unul dintre ei fiind cel care a generat accidentul.

Conform Poliției, un bărbat de 47 de ani din comuna Broșteni, din județul vecin, a intrat pe contrasens și s-a lovit de mașina condusă regulamentar de un gorjean de 56 de ani din Schela. În accident a fost implicat însă și un al treilea autoturism, condus tot de un șofer din Gorj, după cum a informat IPJ Mehedinți.

„Pe fondul nepăstrării distanței de siguranță față de autoturismul care îl preceda, în momentul în care conducătorul acestuia a frânat, bărbatul de 47 de ani, pentru a evita impactul, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism, condus de către un bărbat din județul Gorj. În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 47 de ani, precum și a unui alt bărbat de 51 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta. Cele două persoane au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Municipal Motru, pentru îngrijiri medicale”, conform Poliției.

Șoferii implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, care a arătat însă că niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. Agenții rutieri au deschis însă un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului responsabil de cele întâmplate.

Vizualizări: 3,960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: