Gorjenii află la mall cum să prevină ghinionul

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj va organiza marţi, 13 februarie, diverse activităţi pentru a marca „Ziua Informării Preventive”. Sub sloganul „Preveniţi ghinionul”, având ca logo pisica neagră, vor avea loc o serie de activităţi informativ-educative pentru conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

Cu această ocazie, ISU Gorj îşi va deschide larg porţile în toate subunităţile din judeţ, începând cu ora 09:00. Totodată, la centrul comercial din zona de sud a municipiului Târgu Jiu va fi înfiinţat un punct de informare preventivă. „ISU Gorj vine în sprijinul cetăţenilor, prezentând modalităţi de comportare înainte, în timpul şi după producerea situaţiilor de urgenţă, organizând un punct de informare preventivă, în incinta Shopping City Târgu Jiu, începând cu ora 10:30”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Clienţii centrului comercial vor putea asista la prezentarea tehnicii de intervenţie, iar militari din cadrul Inspecţiei de Prevenire vor distribui pliante, broşuri, flyere şi afişe cuprinzând măsuri de prevenire specifice diferitelor tipuri de situaţii de urgenţă.

Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: