Grigoraş, concediat ilegal. Contract desfăcut pentru indisciplină!

Petre Grigoraș a plecat de la CS Pandurii cu scandal. Marin Golea, administratorul special de la Pandurii, a declarat la Radio Infinit că i-a desfăcut contractul de muncă lui Petre Grigoraş, deoarece l-a înjurat. Cert este că Golea invocă un articol care nu mai e în noul Cod al Muncii,  aşa încât concedierea e ilegală. Grigoraș a povestit presei centrale și versiunea sa. Acesta a spus că va ajunge în instanță cu Pandurii.

Marin Golea i-a desfăcut contractul de muncă lui Petre Grigoraş, după o ceartă care s-a lăsat cu înjurături. „M-a înjurat, a avut o ieşire pe care nu i-am înţeles-o şi i-am desfăcut contractul cu articolul 130 litera I.  Nu a fost un bun integrator, este total schimbat, nu mai este Grigoraş pe care-l ştiam. Nu mai puteam continua, noi avem nevoie de linişte la echipă şi oricum dumnealui ridică pretenţii, îi trebuie un lot de jucători experimentaţi, cu care să facă treabă. Din ceea ce am înţeles de la jucătorii care au plecat, nu a mai făcut pregătire în ultimele două luni cu jucătorii”, a declarat Marin Golea, la Radio Infinit.

Discuţiile cu Petre Grigoraş au început înainte de sărbători, motivul fiind noua grilă de salarizare. „Am avut o discuţie cu dumnealui înainte de sărbători privind grila de salarizare, dumnealui mi-a reproşat că-l cazez la hotelul centrului de copii şi juniori, mi-a zis să vedem cine are curaj să-i întrerupă lui contractul, nu am reacţionat. I-am spus că nu se mai încadrează. În momentul în care pleacă toţi jucătorii, cum să mai pretinzi să rămâi ca antrenor la o echipă viitoare. Nouă ne trebuie un antrenor care să pună umărul împreună cu lotul de jucători tineri care vor fi aduşi”, a precizat Marin Golea. Administratorul special de la Pandurii se aşteaptă ca Grigoraş să conteste în instanţă decizia privind încetarea contractului individual de muncă.

Grigoraş: Le-am spus la mişto că le accept condiţiile

Petre Grigoraş susține că nu putea rămâne antrenor atâta vreme cât conducerea a avut un comportament ostil față de el. Grigoraș spune că Pandurii se înțelesese cu Flavius Stoican înainte de a scăpa de el. „Eu aflasem de dimineaţă ce au ei de gând să facă. Ei vor să obţină licenţa prin tot felul de minciuni. Vor să pună lumea să semneze tot felul de hârtii prin care noi cei care am fost la acest club să acceptăm că ne primim banii prin aprilie sau cam aşa ceva. Aşa că am vrut să le dejoc acest plan. Le-am spus la mişto că le accept condiţiile pentru continuarea colaborării, iar atunci le-am dat totul peste cap. Ei se înţeleseseră cu Stoican şi nu mai puteau acum să rupă înţelegerea cu mine. Le-am spus să îmi aducă hârtiile să semnez cum vor ei, dar au început să se bâlbâie“. Grigoraș le-a spus apoi că pleacă doar dacă primește trei salarii compensatorii, iar Golea i-a spus că îi dă banii în aprilie. „Cu alte cuvinte m-au luat de prost. Eu semnam, ei puteau să demonstreze la licenţiere că nu au datorii la mine, iar apoi îmi contestau cele trei salarii compensatorii şi eu nu mai vedeam nimic. Nu a fost nici o bătaie între mine şi Golea. Au fost doar discuţii mai aprinse. Eu nu sunt om de bătaie! Mă vedeţi vreun Arnold? Nu mă duc să trag la sală de fiare că să fiu şmecher la bătaie. Dar circul a continuat pe final. Golea a vrut să mă concedieze pe litera I. Şi i-am spus că dacă vor să mă dea afară aşa, atunci ar fi trebuit să se bazeze pe lege. Mai întâi să primesc un avertisment, iar apoi o amendă şi în final o presupusă concediere. Dar ei ar fi trebuit să se strângă într-o şedinţă pentru a lua să deciziile astea, nu aşa pe loc. Vom ajunge la instanţă”, a declarat Petre Grigoraş. Articolul 130 lit. I referitor la indisciplină nu mai este în noul cod al muncii.

Vizualizări: 1,375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: