Grigoraş: Dacă sunt lihniţi de foame, pot face şi nereguli la meciuri

Pandurii se află pe lista echipelor care vor pierde trei puncte, din cauza datoriilor. Antrenorul susţine că jucătorii nu ar fi de condamnat dacă ar recurge la înţelegeri necurate.

Decizia finală va fi luată pe 23 decembrie, însă Petre Grigoraş este resemnat. "Am preconizat situaţia asta! Din câte am înţeles eu, sunt foarte multe procese. Dacă unul dintre ei nu este de acord cu reeşalonarea sau amânarea nu se poate face nimic. Mi-e greu că se poate rezolva, timpul e scurt. E dezarmant. După ce eşti amărât, ţi se mai dă şi cu toporul în cap“, a declarat acesta la ProSport.
Tehnicianul Pandurii spune că până pe 23 va continua să aibă un discurs „motivaţional“. „Toţi jucătorii suferă, sunt puncte câştigate pe teren. Până pe 23 decembrie o să-i mint, o să le spun că nu e adevărat. Am avut nişte discursuri motivaţionale de vreo două luni încoace. Din iarnă vor avea posibilitatea să plece la echipe unde vor fi respectaţi. Unii trăiesc din ce au adunat în trecut, alţii sunt la limita subzistenţei", a declarat Petre Grigoraş la ProSport.
Întrebat dacă situaţia în care se află Pandurii acum nu ar crea un cadru propice pentru meciuri necurate, Grigoraş a admis că acest lucru este posibil, iar jucătorii nu ar fi de condamnat. „Când îi vezi că sunt lihniţi de foame, ce dracu' să le mai zici când îi vezi că fac anumite nereguli în timpul meciurilor? Sunt obligaţi de situaţia precară să accepte anumite propuneri. Cel mai simplu ar fi să prezinţi un top al salariilor, iar clubul care are bugetul mai mic decât salariile să nu fie primit. Conducătorii plătesc salariile din drepturile TV", a mai precizat Grigoraş.
REACŢIE
Pandurii a ajuns în situaţia aceasta din cauza retragerii CE Oltenia din finanţarea clubului. Viitorul director Sorin Boza spune că discuţiile ar putea fi reluate dacă CEO va fi pe plus. „Compania trebuie întâi şi întâi să demonstreze că este profitabilă. Putem discuta atunci când compania e pe plus. Momentan nu e pe plus, lucrăm să se ajungă pe plus. Se poate ajunge pe plus, cu efort, înţelegere, dacă lucrăm împreună. Soluţii sunt, dar trebuie să tragem toţi la aceeaşi căruţă“.

Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: