Grigoraş: Sper să reedităm performanţele de altădată

Petre Grigoraş se află în Slovenia, acolo unde CS Pandurii se află în cantonament. Antrenorul a declarat că a acceptat oferta preşedintelui Narcis Răducan, iar contractul va fi pe doi ani.

Petre Grigoraş a plecat marţi în Slovenia, pentru a semna contractul cu Pandurii. “Acum mă deplasez în Slovenia, am ajuns la o înţelegere cu preşedintele Narcis Răducan, care mi-a făcut o ofertă. Am acceptat verbal, acum merg să oficializăm. Înţelegerea a fost făcută pe o perioadă de doi ani. Sunt convins că toate lucrurile se vor rezolva, dar important este să completăm lotul cât mai repede”, a declarat antrenorul Grigoraş.
Probleme cu banii şi de lot
Lotul echipei Pandurii deplasat în cantonamentul din Slovenia numără 28 de jucători, 18 fiind jucători ai primei echipe, iar zece fiind tineri sub 21 de ani de la echipa a doua, dintre care o parte vor fi cooptaţi în lot după ce vor fi urmăriţi la jocuri de noul antrenor. Au plecat: Carlos Wellington, Pedro Mingote, Adrian Ropotan, Mihai Răduţ, Alexandru Ciucur, Vasco Fernandes, Erico da Silva, Liviu Antal, Viorel Nicoară şi Cristian Săpunaru. Problema lotului este cea care îl preocupă pe Grigoraş. „Sunt jucători care au plecat şi au avut o contribuţie majoră, dar datoria noastră este să găsim soluţii rapide să completăm lotul până la sfârşitul săptămânii şi să dăm drumul la treabă. Întotdeauna mi-a făcut plăcere să antrenez la Târgu Jiu, sper să reedităm performanţele de altădată”.
Nici problemele financiare nu sunt de neglijat.„Am vorbit cu Narcis şi a spus că lucrurile se vor rezolva. E adevărat că sunt ceva probleme, cum sunt şi la alte echipe din ţară. Nu ştiu dacă va fi la un nivel cum a fost în alţi ani, dar la un nivel acceptabil”, a mai declarat tehnicianul. Preşedintele CS Pandurii, Narcis Răducan, confirmă că echipa are deocamdată un lot subţire: „Deocamdată suntem şi în ceea ce priveşte efectivul de jucători cu un lot foarte subţire, au plecat mulţi jucători, suntem împărţiţi, avem şi jucători de la echipa a doua pentru că am încercat să le oferim şi lor o şansă. (...) Am ţinut puţin în stand by aducerea jucătorilor tocmai pentru a mă consulta cu viitorul antrenor, sigur că există acorduri verbale cu ei, dar am vrut să fac ultimul pas umăr la umăr cu antrenorul, pentru că aşa mi se pare normal, pentru a fi cât mai eficienţi”.

Vizualizări: 625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: