Hanu, atac dur la Victor Ponta: N-a prea făcut lucruri deosebite pentru Gorj!

Dorin Hanu, fostul primar de la Motru şi membru cu state vechi în PSD, a comentat ultimele evenimente din partid, arătându-l cu degetul pe deputatul Alin Văcaru pentru faptul că a votat împotriva moţiunii de cenzură. Nici despre deputatul de Gorj Victor Ponta, fostul edil nu are prea multe cuvinte de laudă. Spune că ex-premierul n-a făcut mare lucru pentru zona minieră cât a avut puterea de partea lui.

Reporter: Din ce cauză aţi pierdut alegerile la Târgu Jiu?

Dorin Hanu: Eu cred că domnul Aurel Popescu a pierdut aceste alegeri din cauza faptului că anumite puncte din programul de guvernare nu au fost respectate şi cetăţenii au spus că suntem un partid neserios,, care nu ne ţinem de cuvânt, şi toate chestiile astea ar trebui să ne dea de gândit.

 Rep.: Unii au pus eşecul pe seama faptului că Victor Ponta nu a fost chemat la Gorj. Poate fi o cauză?

D.H: El este deputat de Gorj, el trebuie să vină la Târgu Jiu de câte ori e nevoie. Este până la urmă alesul nostru, al celor de la Gorj. Îl restricţionează cineva să vină în colegiul în care a candidat şi în care a fost votat? Din punctul meu de vedere este o prostie, el n-a vrut să vină, n-a vrut să se implice. Alegerile nu s-au pierdut din cauză că a venit sau n-a venit Victor Ponta la Târgu Jiu. Noi trebuie să fim un partid unit, aţi văzut parlamentarii au mers şi au votat împotriva hotărârii Comitetului Executiv, lucru care mi s-a părut foarte grav. Vreau să vă spun doar că domnul Victor Ponta, din punctul meu de vedere, pentru judeţul Gorj, dânsul n-a prea făcut lucruri deosebite. Cel puţin în zona minieră, foarte multe voturi le-am pierdut din cauza faptului că dânsul nu s-a implicat în această zonă. Acum zice că el vrea să revitalizeze CE Oltenia, dar când a fost prim ministru, de ce nu l-a revitalizat? Atunci avea puterea în mână şi putea să facă lucrurile astea. La ora actuală este mare dizident, mare om politic, care doreşte să revitalizeze CE Oltenia. Din punctul meu de vedere nu este corectă atitudinea pe care a luat-o în ultima vreme prin care tot timpul era Gică-contra.

 Rep.: De atitudinea domnului Văcaru, un apropiat al fostului premier, ce spuneţi?

D.H: Domnul Alin Văcaru este opera domnului Ponta. Nu este o surpriză, ştim cu toţii lucrul acesta. Era normal ca dânsul să ia această decizie. Pe mine m-a deranjat că a declarat că el a consultat pe toată lumea. Nu este adevărat. Cel puţin pe noi din zona Motru nu ne-a consultat. Eu cel puţin n-am primit niciun telefon de la domnul Văcaru, să-mi spună că el are de gând să voteze pentru domnul Grindeanu. Asta m-a deranjat cel mai mult. Am sunat mulţi colegi şi prieteni şi i-am întrebat şi m-a durut. Un deputat ar trebui să fie foarte atent cu declaraţiile pe care le face în mass media.

Vizualizări: 2,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: