Hanu: Vrem să închidem Colegiul 4 cu medicul Camelia Khraibani

Dorin Hanu nu acceptă o altă candidatură pe Colegiul 4, din partea USL, în afara Cameliei Khraibani, directorul Spitalului din Motru. Edilul local spune că este cea mai viabilă propunere a PSD, cu care va închide colegiul. De asemenea, Hanu exclude o eventuală candidatură a lui Octavian Graure sau a oricărei alte persoane din afara municipiului Motru.

Rep.: Se apropie alegerile parlamentare. Există dubii în privinţa candidatului USL pe Colegiul 4?

D.H.: Nu există nici un fel de dubii. Candidatul USL pe Colegiul 4 este medicul Camelia Khraibani. Este propunerea PSD Motru şi este susţinută de alianţa USL.

Rep.: În ultimele zile a apărut zvonul potrivit căruia domnul Octavian Graure ar fi candidatului USL pe Colegiul 4. Ce ne puteţi spune?

D.H.: Nu este nimic adevărat. Îl cunosc pe domnul Graure şi ştiu că nu s-a pus niciodată problema candidaturii sale. Pentru Colegiul 4, dorim un candidat din Motru. Oamenii din zonă ţin foarte mult la acest aspect. În Motru sunt 11.000 de voturi, iar dacă o persoană reuşeşte să ia 7.000 de voturi e deja deputat. În plus, doamna Camelia Khraibani este o femeie onestă care şi-a făcut datoria la locul de muncă şi care se bucură de popularitate nu numai în Motru, ci şi în localităţile limitrofe.

Rep.: Credeţi că doamna Camelia Khraibani va reuşi să-i ia voturile domnului Militaru, ţinând cont de faptul că Motru reprezintă o zonă minieră?

D.H.: Pe Colegiul 4 au fost parlamentari numai din minerit şi ne-am gândit să venim şi cu o altă alternativă. Sunt convins că va fi greu de învins domnul Militaru, însă doamna Khraibani vine din partea unui partid aflat pe val şi asta constituie încă un avantaj în plus. Trebuie să fim pregătiţi să luptăm şi împotriva altor candidaţi, nu numai împotriva domnului Militaru. Încă nu ştim cine candidează din partea Partidului Poporului şi nu trebuie ignorat faptul că la alegerile locale acest partid a luat 25% din voturi.

Rep.: V-aţi gândit deja la o strategie?

D.H.: Vom elabora un program electoral pentru toată zona, nu numai pentru Motru, şi vom căuta să cuprindem probleme din sănătate, minerit şi chiar de mediu. Vrem să închidem Colegiul 4 cu medicul Camelia Khraibani.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: