Hoară, schimbat din funcţie, dar cu realizări la Gorj

Democrat-liberalul Marcel Hoară nu mai este de ieri şef la Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale, ministrul economiei, Daniel Chiţoiu dispunând revocarea acestuia şi numirea în postul de conducere a adjunctului Constantin Cleciu.

Hoară spunea ieri că nu a primit nici un fel de document din care să afle că nu mai este pe post, el menţionând, în schimb, că găseşte normală şi democratică decizia de schimbare a sa. „Era culmea să rămânem tot noi şi în guvernarea lor socialistă. E democratic să se întâmple astfel de schimbări, deşi, precizez, nu am primit încă nici un document din care să rezulte că am fost schimbat”, spune Hoară.

Gorjeanul care de ani de zile conduce Agenţia respectivă spune că pleacă din fruntea instituţiei cu fruntea sus, pe motiv că a reuşit să realizeze o serie de proiecte nu doar la nivel de Gorj, ci şi în alte zone ale ţării. „Mă pot mândri cu grădiniţe şi locuri de joacă pe care le-am finanţat cu fonduri de la Agenţie şi la fel de bine pot spune că sunt drumuri făcute şi în Gorj cu fonduri de la noi. Acoperişurile blocurilor din Motru şi centura de la Rovinari sunt alte obiective pe care le-am realizat. Nu aş vrea să uit de Uzina Mecanică Sadu, care era pe punct de închidere în 2008 şi care acum este cea mai performantă din cadrul Romarm. Sunt multe lucruri bune la care am contribuit şi ei, inclusiv ideea acestui nou grup de 500 MW de la Rovinari este un proiect pe care l-am promovat cu fostul ministru Adriean Videanu”, spunea ieri Hoară.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: