Horoscop 11 decembrie

Berbec
Sensibilitatea este crescută astăzi, prin urmare e bine să staţi cât mai departe de zgomot, agitaţie şi contaminare cu convingerile altora. E timpul să meditaţi la propriile convingeri şi să înţelegeţi că inclusiv slăbiciunile fizice sau anumite disfuncţii organice pleacă de la atitudine. Aşadar, poate a venit timpul să schimbaţi nişte puncte de vedere şi să aveţi mai multă grijă.
Taur
Această zi conţine o energie vindecătoare specială, chiar dacă pare că aduce provocări şi dezamăgiri legate de mediul social şi anturaj. Acum înţelegeţi cât de mari sunt aşteptările şi cum ajungeţi mereu în acelaşi punct al dezamăgirii din acest motiv.
Gemeni
Luna se află astăzi în Peşti şi creează un context destul de alunecos în zona carierei, semn că nu e momentul potrivit pentru decizii pe termen lung şi nici pentru schimbări făcute pe fond emoţional. Este mai curând un prilej pentru a reflecta la unele alegeri trecute, pentru a recunoaşte eventuale greşeli şi pentru a privi lucrurile dintr-un unghi diferit.
Rac
Nimeni nu deţine adevărul absolut sau toată lumea are dreptate. Aceasta este învăţătura zilei şi, pe de o parte, vă poate produce confuzie, dar pe de altă parte vă ajută să înţelegeţi că există posibilităţi diferite de a privi o situaţie şi, cu siguranţă, multă înţelepciune la care puteţi apela pentru a crea mai multă uşurinţă.
Leu
Luna în Peşti activează o zonă destul de misterioasă şi greu accesibilă pentru minţile rigide. Practic, ziua de astăzi e necesar să fie trăită dincolo de logică, cu intuiţie, ca o curgere fluidă, nestingherită de dorinţa de a înţelege.
Fecioară
Dacă nu vă place ce vedeţi în jur, dacă relaţia de cuplu sau alte relaţii importante de viaţă suferă, e momentul să vă reconfiguraţi nişte puncte de vedere, atitudinea şi convingerile. Dar, mai ales, să renunţaţi la orice aşteptare şi să puneţi umărul cu adevărat la a crea ceva diferit.
Balanţă
O zi în care lucrurile par să fie învăluite în ambiguitate, schimbări, răzgândiri. Tendinţa este să vă ascundeţi sau să fugiţi de responsabilităţi, ceea ce nu e indicat. O atitudine cu adevărat utilă acum este confruntarea cu realitatea, observarea şi contemplarea ei, fără a interveni brutal pentru a o schimba.
Scorpion
Astăzi sunteţi extrem de sensibil şi creativ. Oricât de mare ar fi tentaţia de a vă pierde în detalii sau analize ale relaţiilor sau contextelor sociale în care vă aflaţi, încercaţi să vă opriţi din a face asta şi mutaţi-vă într-un spaţiu de compasiune şi iubire. De acolo, lumea se va vedea cu totul şi cu totul diferit, iar inspiraţia şi creativitatea vor înflori.
Săgetător
E posibil ca astăzi să vă simţiţi descumpănit cu privire la unele promisiuni nerespectate de şefi sau de unele persoane cu autoritate din viaţa dumneavoastră. De aceea, e o zi bună pentru repaus, nicidecum pentru decizii forţate. Începeţi să înţelegeţi lucruri care nu v-au fost clare.
Capricorn
Astăzi ar fi bine să ascultaţi mai mult şi să vorbiţi mai puţin. Pe de altă parte, este recomandat să fiţi atent la tendinţa de a vă încărca cu emoţiile şi poveştile celorlalţi, cu plângerile şi punctele lor de vedere. Încercaţi să vă delimitaţi de tot ceea ce auziţi, pentru a rămâne lucid în mijlocul acestei atmosfere destul de încărcate.
Vărsător
S-ar putea să apară plăţi neprevăzute sau să constataţi că nu aveţi suficientă claritate referitor la administrarea resurselor financiare şi materiale. Cu toate astea, nu e momentul să vă precipitaţi şi să faceţi investiţii emoţionale, ci e indicat să vă uitaţi cât mai detaşat la situaţia momentului şi să vă asumaţi eventualele neglijenţe.
Peşti
O zi cu multă emoţie şi confuzie, în ceea ce priveşte zona profesională, dar şi cea a relaţiilor şi parteneriatelor de orice fel. Practic, sentimentul pe care-l aveţi este probabil acela că nu sunteţi înţeles corect sau că ceilalţi vă judecă pe nedrept. Încercaţi să nu intraţi în morişca gândurilor şi să nu vă învinovăţiţi, ci staţi puţin şi reflectaţi la toate acestea.

Vizualizări: 549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: