Horoscop

Berbec
Se pare că aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, atât în plan profesional, cât şi în cămin, dar dispuneţi de energia necesară pentru a vă ocupa cu succes de cele mai importante sau urgente. În ceea ce priveşte banii, este posibil să vă confruntaţi cu mici încurcături sau întârzieri.

Taur
S-ar putea să nu reuşiţi să vă respectaţi programul stabilit pentru azi, din cauza unor evenimente neprevăzute. În prima parte a zilei se întrevăd mai multe drumuri scurte în interesul căminului sau al partenerului de viaţă. Este o zi bună pentru a vă ocupa de problemele financiare ale familiei.

Gemeni
Este de aşteptat să fiţi în formă intelectuală excelentă şi să aveţi idei originale, ingenioase. Dacă cei din jur nu le apreciază aşa cum v-aţi aşteptat, vă sfătuim să nu insistaţi. Conjunctura astrală a zilei favorizează investiţiile şi cumpărarea unor obiecte de valoare mare.

Rac
Aveţi tendinţa să vă dedicaţi activităţii profesionale şi să neglijaţi viaţa de familie şi relaţiile cu cei dragi. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp activităţilor relaxante. În afaceri, ar fi bine să amânaţi deciziile şi iniţiativele importante, fiindcă azi există riscul să faceţi greşeli şi să suferiţi pierderi deloc neglijabile.

Leu
Aveţi posibilitatea să faceţi o schimbare în relaţia cu persoana iubită, care vă preocupă de ceva timp. În a doua parte a zilei este posibil să fiţi invitat la o întrunire cu persoane apropiate, care vă oferă prilejul să vă deconectaţi de la problemele cotidiene. Nu monopolizaţi conversaţia.

Fecioară
Relaţiile cu colegii de muncă şi cu partenerii de afaceri ar trebui să fie excelente. Este o zi bună pentru discutarea unor chestiuni importante, pentru negocieri şi pentru semnarea contractelor.

Balanţă
Conjunctura astrală a zilei este favorabilă schimbărilor pe care intenţionaţi să le faceţi în locuinţă. Este o zi bună pentru mutat mobila, zugrăvit, reamenajări etc. La nevoie, puteţi să contaţi pe ajutorul prietenilor şi al rudelor. Este posibil ca partenerul de viaţă să nu accepte sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie şi să se ajungă la discuţii aprinse.

Scorpion
Aveţi şanse mari de reuşită în afaceri şi în activitățile casnice. Nu vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp, fiindcă riscaţi să nu duceţi niciuna până la capăt. Cei din jur vă apreciază ideile şi iniţiativele de schimbare, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de sugestiile lor.

Săgetător
La locul de muncă sau în afaceri amânaţi discutarea unor chestiuni importante şi semnarea documentelor oficiale. Este o zi bună pentru a îmbunătăţi relaţia cu partenerul de viaţă. Puteţi face împreună planuri de viitor în ceea ce priveşte locuinţa.

Capricorn
În prima parte a zilei este posibil să vă revedeţi întâmplător cu un vechi prieten şi să puneţi la cale o petrecere. În plan sentimental, ocupaţi-vă serios de problemele pe care le-aţi tot amânat. Este momentul să judecaţi lucrurile cât mai obiectiv şi să vă recunoaşteţi greşelile.

Vărsător
Este de preferat să amânaţi activităţile şi deciziile importante în plan profesional şi în afaceri, fiindcă există riscul să faceţi greşeli greu de reparat. În schimb, conjunctura astrală a zilei este favorabilă activităţilor relaxante împreună cu persoana iubită şi cu prietenii apropiaţi.

Peşti
Astăzi sunt favorizate relaţiile de cooperare şi parteneriat, atât în activitatea profesională, cât şi în plan personal. Relaţia cu persoana iubită ar trebui să decurgă excelent. Puteţi face împreună planuri de viitor în legătură cu concediul sau cu anumite activităţi de divertisment.

Vizualizări: 971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: