Horoscop

Berbec

Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperaţi spiritul critic, pentru că riscaţi să fiţi considerat arogant. Nu este exclus să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile sentimentale. După-amiază s-ar putea să aflaţi că o rudă din altă localitate urmează să vă facă o vizită.

Taur

În prima parte a zilei s-ar putea să vă simţiţi lipsit de energie şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Nu este exclus să primiţi reproşuri din partea colegilor şi chiar să apară tensiuni la locul de muncă.

Gemeni

Este posibil să fiţi indispus din cauza unor dificultăţi întâmpinate în plan sentimental. Relaţiile cu prietenii pot avea de suferit dacă îi evitaţi. În schimb, vă recomandăm să vă dedicaţi activităţilor casnice precum reparaţiile, mutarea mobilei, zugrăvit etc., fiindcă aveţi şanse mari de reuşită.

Rac

Se pare că resimţiţi o stare generală de nemulţumire şi aveţi tendinţa să vă enervaţi din orice. Vă irită glumele celor din jur şi vă aprindeţi uşor, fie pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiţi un obiect etc. Stăpâniţi-vă tendinţa de a exagera şi păstraţi-vă calmul.

Leu

La locul de muncă sau în afaceri, un coleg sau un asociat v-ar putea da o veste în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul stabilit pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare, aşa că nu este cazul să vă îngrijoraţi. Vă recomandăm să evitaţi călătoriile lungi.

Fecioară

S-ar putea să aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă din cauză că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care doreşte să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă, ţineţi seama şi de dorinţele familiei.

Balanţă

Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi în plan financiar şi în relaţia cu persoana iubită. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă înarmaţi cu răbdare. Pentru a depăşi mai uşor acest moment dificil vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile prietenilor apropiaţi şi ale rudelor.

Scorpion

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Vă sfătuim să vă temperaţi nervozitatea, fiindcă altfel puteţi ajunge în situaţii neplăcute. Ca să evitaţi tensionarea relaţiei cu persoana iubită, ar fi bine să vă stăpâniţi starea de nervozitate şi să evitaţi subiectele delicate.

Săgetător

În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi dezamăgit din cauză că un coleg de muncă sau un partener de afaceri încearcă să vă discrediteze. Ar fi bine să vă concentraţi asupra problemelor importante sau urgente pe le aveţi de rezolvat astăzi.

Capricorn

S-ar putea să vă afecteze lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri şi vă pierdeţi încrederea în el. Fiţi prudent în tot ce faceţi. Ar fi bine să amânaţi eventualele decizii privind investiţiile. În a doua parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea ruga să îi daţi o mână de ajutor într-o problemă de sănătate.

Vărsător

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus după ce aflaţi că o persoană apropiată are probleme de sănătate. Se pare că astăzi nu vă puteţi concentra prea bine, aşa că amânaţi luarea deciziilor importante. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

Peşti

În prima parte a zilei, este posibil ca o rudă mai tânără să vă ceară un împrumut. Se pare că este vorba despre cheltuieli necesare în legătură cu o activitate educativă. Amânaţi eventualele negocieri şi luarea deciziilor importante în plan profesional sau în afaceri.

Vizualizări: 1,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: