Horoscop

Berbec: Reţineţi sfaturile şi îndemnurile prietenilor pentru că vă vor fi de mare folos în carieră. Vi se poate îmbunătăţi poziţia socială sau puteţi deveni un personaj faimos în mediul în care trăiţi şi vă desfăşuraţi activitatea. Sănătatea este vulnerabilă. În a doua parte a săptămânii vă veţi simți mai bine, revenindu-vă cheful de a schimba totul în jur.

Taur: Se vor reconfigura relațiile cu șefii și autoritățile și vi se schimbă poziția în cadrul unui colectiv de lucru. Fiţi discret, adaptaţi-vă situației și evitaţi compromisurile! Diverși prieteni sau persoane din segmentul socio-profesional vă sfătuiesc în fel și chip. Selectaţi totul și evitaţi să vă lăsaţi pe mâna celorlalți.

Gemeni: Este posibil să stabiliţi legături cu oameni aflaţi dincolo de graniţele ţării, să plecaţi în străinătate la lucru sau să începeţi un curs de lungă durată. Relațiile profesionale sunt active, astfel că se conturează întâlniri cu șefii, cu autoritățile, reuniuni importante la nivel înalt. Prudență și răbdare!

Rac: Se instalează în viaţa voastră, pentru o bună perioadă de timp, norocul la banii şi bunurile altora. Pot apărea cheltuieli neprevăzute pe facturi, taxe, datorii sau pe mofturile celor dragi. Sunt zile bune pentru a lua legătura cu persoanele din străinătate, pentru a călători, studia sau participa la activități culturale.

Leu: Este posibil să întâlniţi oameni deosebiţi care vă vor schimba viaţa şi care vă vor rămâne alături o vreme. Se conturează dialoguri aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii. Fiţi prudent în vorbe și fapte! Unii vă vânează și cele mai banale greșeli, putându-le transforma în adevărate obstacole pentru progresul vostru de acum.

Fecioară: Este posibil să vă reorientaţi atenţia şi eforturile către alt domeniu profesional, cum ar fi turismul, sportul, filosofia sau științele înalte. Sănătatea este o altă zonă ce va cunoaşte schimbări majore. Se recomandă multă atenţie la semnalele organismului şi folosirea cu încredere a terapiilor neconvenţionale.

Balanţă: Relaţiile sentimentale, cele cu copiii şi creativitatea pot fi scoase în evidenţă destul de mult începând cu acestă săptămână. Prudență la sănătate, sunt posibile probleme legate de picioare și de sistemul digestiv. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale!

Scorpion: Este posibil să vă îmbunătăţiţi condiţiile locative, să vă cumpăraţi un teren sau o casă sau să vă mutaţi în altă ţară. Există riscul unor certuri cu persoana iubită sau cu copiii. Unele relaţii se pot rupe definitiv, dar aşa este mai bine. Sunt posibile altercații majore sau chiar renunțarea la un loc de muncă.

Săgetător: Se pot lega prietenii noi sau pot reveni în viața voastră persoane cunoscute demult. Totuși, cineva vă poate încânta sufletul pe moment, dar mai târziu puteți descoperi că nu este ceea ce pare. Aveți spor la curățenie și reparații importante. La finele săptămânii, cheful de distracţii şi aventuri va fi la cote înalte.

Capricorn: Sistemul valorilor proprii va cunoaşte transformări. Găsirea echilibrului între latura materială şi cea spirituală a vieţii va fi provocarea următoarei perioade. Se pot evidenția călătorii pe distanțe scurte sau tentația de a vă ocupa de studii și de a vă informa pe subiecte de larg interes.

Vărsător: S-ar putea să deveniţi nemulţumit de toate relaţiile pe care le aveţi cu ceilalţi, dar reţineţi că hiba este doar la voi. Dorinţa de a vă modifica atât spiritul, cât şi fizicul va fi la cote înalte. Recomandabil este să parcurgeţi cursuri de dezvoltare personală, relaţională, de estetică corporală sau să discutaţi regulat cu specialişti în aceste domenii.

Peşti: Sunteţi discret, energia vitală este scăzută şi bine ar fi să vă ocupaţi doar de activităţi de rutină. Începe o perioadă favorabilă unei selecţii drastice printre apropiaţi şi de a atrage în viaţa voastră oameni noi. De reţinut că oamenii care vi se alătură sau organizaţiile în care vă implicaţi acum sunt de lungă durată.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: