HOROSCOP

Berbec

În săptămâna aceasta, Berbecii vor fi extrem de schimbători, iar acest lucru le va afecta atât viaţa profesională, cât şi cea de cuplu. Însă, cine îi iubeşte trebuie să-i ia aşa cum sunt.

Taur

Taurii vor avea unele probleme de comunicare în zilele următoare, iar acest lucru va duce la conflicte în cuplu. Trebuie să fie atenţi la ce spun şi cum spun, pentru că s-ar putea să fie înţeleşi greşit.


Gemeni

Săptămâna Gemenilor va fi una excelentă sub raport financiar. Chiar dacă nu vor avea chiar acum buzunarele pline, proiectele lor menite să le aducă mai mulţi bani vor începe să se concretizeze.
 
Rac

Sănătatea le va da bătăi de cap Racilor şi le va scădea randamentul profesional. Este ceva firesc, dar ar fi indicat să le explice şefilor ce se întâmplă, pentru a nu fi acuzaţi de indolenţă.

Leu

Leii vor alege să se relaxeze mai mult, să se ocupe de partenerul de cuplu şi de prieteni şi să mai lase problemele la o parte. Să nu exagereze totuşi, pentru că li se va da mult de muncă (sau studiu) şi, dacă trag tare acum, au şanse mai mari să reuşească.

Fecioară

Pentru Fecioare este, din nou, o săptămână foarte bună. Le aşteaptă nişte schimbări importante, mai ales pe plan profesional. Vor exista şi nişte mici conflicte cu unele persoane cu care lucrează, dar vor fi eclipsate de toate celelalte lucruri bune care li se întâmplă Fecioarelor.

Balanţă

Pentru Balanţe, săptămâna va fi destul de liniştită, dedicată vieţii de familie şi de cuplu. Această perioadă de respiro este necesară, pentru că va fi urmată de una de mare agitaţie.

Scorpion

Deşi vor avea multe de făcut, Scorpionii se vor dovedi cam indolenți în zilele următoare. Se vor apuca de lucru pe ultima sută de metri şi vor deveni stresaţi. Nu este cazul, pentru că au multă putere de muncă şi vor reuşi să se adune.

Săgetător

Săgetătorii se joacă uşor cu focul în dragoste. Se ştie că lor le plac relaţiile complicate, dar, de data asta, vor reuşi să le încâlcească de tot. Preocupaţi mereu de jocuri amoroase, riscă să neglijeze partea profesională şi să-şi creeze probleme.
 
Capricorn

Capricornii vor avea o săptămână marcată de reuşite profesionale. Pe orice vor pune mâna va ieşi bine. Acest lucru va fi remarcat şi răsplătit pe măsură, aşa că şi buzunarele lor vor fi pline.

Vărsător

Săptămâna Vărsătorilor va fi dedicată iubirii. Atât cei singuri, cât și cei cuplați vor avea mare succes la sexul opus. Desigur, pentru cei care au deja o relație, acest succes nu prea va fi pe placul partenerilor și se vor isca niște certuri pasionale.

Peşti

Peştii vor avea o viaţă socială foarte activă în zilele următoare, situaţie de care vor profita pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Şi bine fac, pentru că nu e exclus să întâlnească pe cineva care le poate oferi o şansă sau o informaţie preţioasă.


Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: