Horoscop

BERBEC

Dimineaţă s-ar putea să vă indispună un telefon primit de la o rudă. Este posibil să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Daca circulaţi cu maşina, vă sfătuim să fiţi foarte atent, pentru că nu este exclus să plătiţi o amendă.

TAUR

Aveţi tentaţia să începeţi mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să nu fiţi nerăbdător, pentru că riscaţi să faceţi greşeli. Încercaţi să vă organizaţi mai bine! Vă recomandăm să nu vă faceţi iluzii cu privire la bani, pentru că azi sunt puţine şanse.

GEMENI

Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza dificultăţilor financiare. Vă recomandăm să vă păstraţi cumpătul, indiferent ce se întâmplă, şi să ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă.

RAC

Încercaţi să fiţi mai atent la cheltuieli! Ca să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă, vă sfătuim să vă consultaţi înainte de a merge la cumpărături. Astăzi sunteţi foarte critic la adresa celor din jur. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor parteneriale.

LEU

Se pare că sunteţi agitat şi nervos din cauza unor probleme financiare. Încercaţi să vă calmaţi, pentru că altfel riscaţi să aveţi probleme la serviciu! Este recomandabil să amânaţi deciziile importante. Evitaţi speculaţiile!

FECIOARĂ

S-ar putea ca relaţiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitaţie pe care o aveţi de dimineaţă. Dacă doriţi să faceţi investiţii pe termen lung, vă recomandăm să mai asteptaţi o vreme, pentru că acum nu vă surâde norocul. Aveţi tendinţa de a miza totul pe o singură carte, ceea ce vă poate duce la un eşec de proporţii.

BALANŢĂ

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să nu vă susţineţi cu încăpăţânare punctul de vedere! Sunteţi nemulţumit din cauza problemelor financiare, dar vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

SCORPION

Dimineaţă s-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară. Evitaţi speculaţiile! Nu este o zi favorabilă câştigurilor rapide.

SĂGETĂTOR

Nu încercaţi să cereţi astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteţi convins că o meritaţi! Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită prea multă concentrare. După-amiază sunt şanse să vă liniştiţi puţin, în mijlocul familiei.

CAPRICORN

Dimineaţă s-ar putea să vă sune o rudă din altă localitate şi să vă anunţe că intenţionează să vă viziteze. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie, dar plecaţi urechea şi la sfaturile prietenilor!

VĂRSĂTOR

Astăzi s-ar putea să nu fiţi prea inspirat şi nici prea comunicativ. Evitaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile, pentru că sunteţi predispus la greşeli! Vă recomandăm să nu începeţi activităţi delicate sau laborioase. Puteţi avea succes în activităţile casnice.

PEŞTI

Se pare că nu vă simţiţi în apele dumneavoastăa, tocmai acum, când aveţi multe de rezolvat. Vă sfătuim să nu vă asumaţi riscuri importante, pentru că aveţi puţine şanse de reuşită. Nu vă lăsaţi cuprins de nervi şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei!

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: