Horoscop

BERBEC

Dimineaţa s-ar putea să fiţi mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveţi cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Vă recomandăm să nu vă certaţi, pentru că nu aveţi nimic de câştigat. Spre seară, situaţia revine la normal iar relaţiile parteneriale nu au de suferit.

TAUR

Dimineaţa sunteţi puţin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale, cât şi cele sentimentale. Vă recomandăm să nu începeţi afaceri noi, chiar dacă primiţi propuneri tentante. După-amiază, relaţiile cu persoana iubită merg excelent.

GEMENI

S-ar putea să aveţi o zi tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra. Ar fi bine să vă puneţi ordine în idei. Fiţi mai atent cu persoanele în vârstă din familie!

RAC

Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă sfătuim să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri celor din jur. Nu încheiaţi nici un fel de contract sau de tranzacţie! Vă recomandăm să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

LEU

S-ar putea să fiţi mult mai sensibil şi să nu vă simţiţi în formă. Vă sfătuim să evitaţi deciziile importante, să nu semnaţi documente oficiale şi să nu faceţi planuri de viitor. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

FECIOARĂ

Survin numeroase schimbări de program, deci nu este indicat să vă faceţi un plan strict. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, pentru a nu tensiona şi mai mult relaţiile sentimentale.

BALANŢĂ

Nu vă simţiţi în deplinătatea forţelor fizice şi intelectuale, de unde şi starea de nervozitate în care vă aflaţi. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că aveţi şanse minime să reuşiţi. Înarmaţi-vă cu răbdare şi controlaţi-vă impulsivitatea!

SCORPION

Nu este o zi bună pentru călătorii şi nici pentru afaceri. Starea de confuzie şi simţul practic scăzut vă pot conduce la eşecuri. Relaţiile sentimentale sunt bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

SĂGETĂTOR

Dimineaţa sunteţi plin de energie şi idei. Puteţi avea succes pe plan social. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului, expunându-vă la accidente! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie.

CAPRICORN

Dimineaţa este posibil să fiţi irascibil şi indispus. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi de probleme care necesită răbdare şi tact. Cu toată dorinţa de a fi convingător, este posibil să întâmpinaţi neîncrederea colegilor. Acasă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere.

VĂRSĂTOR

Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominat de sentimente şi să deveniţi melancolic. Prin urmare, nici nu sunteţi prea comunicativ. Este posibil să fiţi nervos pentru că vă simţiţi neglijat. Această stare riscă să accentueze neînţelegerile cu cei din jur. Vă sfătuim să vă auto-analizaţi şi să vedeţi ce nu este în regulă, de fapt.

PEŞTI

Sunteţi stresat de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibil şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi. Nu este exclus să fiţi şi inhibat, pentru că parcurgeţi o perioadă în care relaţiile sentimentale nu sunt tocmai bune.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: