Horoscop

Horoscopul zilei de 20 februarie

Berbec
Sunteţi atras de mister şi necunoscut, de ceea ce vi se refuză cunoaşterii. Tocmai de aceea vă lăsaţi sedus probabil de un partener afectiv care o face pe enigmaticul şi inabordabilul, care nu cedează uşor şi vă provoacă prin sfidare. Aveţi distincţie şi rafinament, diplomaţie, calităţi care vă pot furniza un cadou sau o atenţie de ordin financiar.

Taur
Manifestaţi un comportament contradictoriu, greu de înţeles de către cei apropiaţi. Fie sunteţi prea concesiv şi dispus la compromisuri, fie sunteţi prea rigid şi rece, în fiecare dintre cazuri căutând doar să dobândiţi acceptarea, acordul celorlalţi. Nu reuşiţi să ajungeţi la un numitor comun în privinţa unei idei rentabile de bani.

Gemeni
Un grad sporit de luciditate şi raţionament rece, puternic cerebral, s-ar putea să vă aducă în situaţia de a aşterne un teren extrem de favorabil investiţiilor şi beneficiilor financiare. E puţin probabil să se întâmple ceva brutal şi neaşteptat care să vă priveze de ceea ce aveţi, fie bani sau bunuri.

Rac
Iubirea cu năbădăi poate fi subiect de referinţă azi, căci, în mod absolut inexplicabil, vă vine destul de greu să puneţi în acord ceea ce simţiţi şi experimentaţi emoţional cu felul în care acţionaţi, în care vă exteriorizaţi. În ciuda faptului că vă încearcă sentimente nobile vă comportaţi cu persoana iubită lipsit de delicateţe sau toleranţă.

Leu
Învăţaţi ce valoare au singurătatea şi tăcerea, că ele nu sunt altceva decât forme alternative de a trăi. O serie de vanităţi exuberante ori o jenă, o neputinţă vă pot pune într-o situaţie incomodă, mai restrictivă din punct de vedere financiar. Afectiv, puteţi face cu generozitate risipă de sentimente fără să vă simţiţi folosit ori secătuit de forţă şi energie.

Fecioară
Sunteţi destul de ezitant, introvertit şi timorat azi, se poate să nu îndrăzniţi să faceţi un pas mare, să luaţi o hotărâre importantă decât dacă sunteţi silit de împrejurări. Şi dacă nu reuşiţi să vă arătaţi pe atât de viteaz şi de erou încât să decideţi singur drumul, ar fi util să ştiţi că puteţi beneficia de sprijinul şi încurajarea sinceră a părinţilor.

Balanţă
Daţi dovadă în viaţa amoroasă de crispare, în ciuda dorinţei de intimitate şi apropiere fizică. De asemenea, s-ar părea că daţi dovadă de o psihologie incomodă şi sucită, care poate complica situaţia relaţională, ori de o sensibilitate exacerbată şi impulsivităţi ce scandalizează.

Scorpion
Aveţi o fire mai contemplativă, simţiţi că duceţi o viaţă în care sunteţi mai degrabă spectator şi nu actor. Nu vă place să interveniţi în mersul lucrurilor, nu vreţi să vă croiţi benevol drum de unul singur, preferaţi să vă lăsaţi dus de împrejurări. Din punct de vedere financiar, aveţi tendinţa de a epata şi impresiona, de a afişa un tip de huzur şi belşug personal care să nu corespundă realităţii.

Săgetător
Dorinţa de a aduce unele modificări în casă, repararea unor lucruri ce s-au stricat, combinată cu vizita anunţată a unor persoane importante, vă face sa achiziţionaţi unele obiecte care nu îşi au rostul. Dacă tot vă apucaţi de cumpărături, încercaţi să cumpăraţi ceva ce vă va fi de folos.

Capricorn
Aveţi posibilitatea să cunoaşteţi o persoană nouă, dar dintr-un motiv doar de dumneavoastră ştiut, nu veţi avea dispoziţia necesară pentru asta. Din cauza stării de agitaţie veţi da impresie greşită persoanelor din jur. Ar fi recomandat să vă mai gândiţi la acţiunile personale. Cine ştie, poate că aveţi destul de multe lucruri în comun cu acea persoană.

Vărsător
Poate fi o zi în care să deprindeţi gustul remuşcărilor, al întoarcerii la sentimente mai bune şi al iertării. Probabil regretaţi nişte afirmaţii gratuit răutăcioase, făcute la nervi, ori probabil că retrageţi o serie de acuze brutale, prin care e posibil să-i fi rănit pe părinţi. În privinţa finanţelor, se pare că nu pierdeţi timpul.

Peşti
Simţiţi că totul poate fi iertat, reparat şi remediat. În lumina unor regrete care revin în actualitate, alegeţi să dregeţi busuiocul într-o serie de relaţii personale compromise. E posibil să deveniţi mai binevoitor şi înţelegător, empatic, putând ajunge să vă substituiţi în mare măsură persoanelor din preajmă.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: